Εξαφάνιση 19χρονης στο Κορωπί: Η νέα μαρτυρία που αλλάζει τα δεδομένα για την Αρτέμιδα

Εξαφάνιση 19χρονης στο Κορωπί: Η νέα μαρτυρία που αλλάζει τα δεδομένα για την Αρτέμιδα

Νέες εξελίξεις στην υπόθεση της εξαφάνισης της Άρτεμιδος από το Κορωπί φέρνει μια νέα μαρτυρία.

Ειδικότερα, γυναίκα που ισχυρίζεται ότι την είδε στη Σουηδία κατέθεσε στο Ανθρωποκτονιών.

Την ίδια ώρα, η οικογένεια της εξαφανισμένης κοπέλας καταγγέλλει ότι δεν έχει δει ακόμα το υλικό από τη Σουηδία, ενώ ο πατέρας της υποστηρίζει ότι κάποιοι διαρρέουν ότι η Άρτεμις βρέθηκε.

«Με έξοδα της οικογένειας έφεραν τη μάρτυρα στο Ανθρωποκτονιών για να καταθέσει και περιμένουμε τις εξελίξεις. Αυτό που θέλω να καταθέσω εγώ και η οικογένεια είναι ότι παρόλο που έχει κρατηθεί το υλικό από κάμερες στο Γκέτεμποργκ, εμείς ακόμα δεν το έχουμε δει και δεν μπορούμε να ξέρουμε αν όντως πρόκειται για την Αρτέμιδα. Περιμένουμε εδώ και δυόμισι μήνες», δήλωσε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» ο δικηγόρος της οικογένειάς της, Αναστάσιος Ντούγκας.

Μάλιστα, κατήγγειλε μεγάλη καθυστέρηση των Αρχών και εξέφρασε τον φόβο ότι το υλικό μπορεί να χαθεί.

Υπενθυμίζεται ότι η μάρτυρας είχε υποστηρίξει ότι είδε την Αρτέμιδα Βασίλη σε εμπορικό κέντρο στο Γκέτεμποργκ της Σουηδίας, παρέα με δύο κοπέλες και έναν άνδρα, ο οποίος την αποκάλεσε «Έμι», ενώ την άκουσε να μιλάει αγγλικά και αλβανικά.

Όταν αντιλήφθηκε ότι μοιάζει με την εξαφανισμένη Αρτέμιδα, η γυναίκα τη ρώτησε αν είναι αυτή και εκείνη τράπηκε αμέσως σε φυγή.

Ωστόσο, η μάρτυρας, σύμφωνα με ρεπορτάζ της Ρούλας Κουσκουρή στις «Αλήθειες με τη Ζήνα», κατάφερε να συγκρατήσει κάποια από τα στοιχεία της πινακίδας και οι σουηδικές Αρχές προσπαθούν να τα ταυτοποιήσουν.

Η μάρτυρας είχε έρθει σε επικοινωνία με τους γονείς της κοπέλας, οι οποίοι ταξίδεψαν στη Σουηδία και συναντήθηκαν μαζί της. Όπως είχε δηλώσει ο δικηγόρος της οικογένειας της Αρτέμιδος, έδειχνε πεπεισμένη ότι το κορίτσι που είδε ήταν εκείνη.

Από την πλευρά του ο πατέρας της Άρτεμιδος, που βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής, κατήγγειλε μεγάλη καθυστέρηση των Αρχών στην έρευνα και εξαπέλυσε πυρά κατά του αστυνομικού τμήματος Κορωπίου.

Παράλληλα, υποστήριξε ότι κάποιος στην περιοχή γνωρίζει τι συμβαίνει στην κόρη του: «Κάποιος ξέρει για την κόρη μου στο Κορωπί και το κρύβει», είπε χαρακτηριστικά. Μάλιστα, αποκάλυψε μαζί με τον δικηγόρο του ότι οι φίλες της Αρτέμιδος διαρρέουν την πληροφορία ότι το κορίτσι έχει βρεθεί.

«Θέλω να κάνω μια έκκληση στην κόρη μου. Αν μας ακούει, αν επιτρέπεται... Να μας πάρει ένα τηλέφωνο ότι ζει, αν της το επιτρέπουν», είπε ο πατέρας της με δάκρυα στα μάτια.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ