Η ΕΡΤ πρωτοπορεί: Ο «Ερμής», ο παρουσιαστής προϊόν τεχνητής νοημοσύνης, παρουσίασε το βίντεο για το debate
Ο «Ερμής» -προϊόν τεχνητής νοημοσύνης- στην επίσημη παρουσίαση του ERTNEWS

Η ΕΡΤ πρωτοπορεί: Ο «Ερμής», ο παρουσιαστής προϊόν τεχνητής νοημοσύνης, παρουσίασε το βίντεο για το debate

Χθες το Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ άνοιξε τις πύλες τους στους εκπροσώπους των ΜΜΕ προκειμένου να δουν από κοντά τις σύγχρονες πλέον εγκαταστάσεις της Δημόσιας Τηλεόρασης, αλλά και το στούντιο όπου θα πραγματοποιηθεί σε λίγες ημέρες των debate των πολιτικών αρχηγών, ενόψει των εθνικών εκλογών του 2023.

Ανάμεσα στα ΜΜΕ που έδωσαν το «παρών» και το iefimerida.gr, το οποίο μετέδωσε χθες εικόνες μέσα από το Ραδιομέγαρο και τις ανακαινισμένες εγκαταστάσεις του, με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας. Ωστόσο, αυτό που προκάλεσε έκπληξη ήταν ότι η ενημέρωση για την παρουσίαση του στούντιο 4 όπου στις 10 Μαΐου θα γίνει η τηλεμαχία των πολιτικών αρχηγών έγινε από έναν... κατασκευασμένο παρουσιαστή, μέσω τεχνητής νοημοσύνης, τον «Ερμή».

Ο λόγος του «Ερμή» ήταν στοχευμένος και κατά διαστήματα χιουμοριστικός, προκαλώντας ανά διαστήματα την απορία και τα σχόλια των ίδιων των παρουσιαστών αναφορικά με το μέλλον τους στη θέση του εργαζόμενου.

«Δεν μπορώ να πω περισσότερα γιατί δεν μου έχουν φορτώσει τα ανάλογα data. Eφόσουν ενδιαφέρεστε, θα σας τα πουν αναλυτικότερα με τον παραδοσιακό τρόπο τα στελέχη του ERTNEWS. Mε συγχωρείτε για τα λάθη, τα παράπονά σας στον προγραμματιστή μου», είπε με χιούμορ ο «Ερμής» στο τέλος του βίντεο.

Ο «Ερμής» στην επίσημη παρουσίαση του ERTNEWS:

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ