ΠΟΣΠΕΡΤ: Στηρίζουμε τους απεργούς πείνας στις φυλακές

filakesready

Η συνεχιζόμενη απεργία πείνας των κρατουμένων στις ελληνικές φυλακές αναδεικνύει με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο όχι μόνο την εγκληματική φύση της μνημονιακής συγκυβέρνησης αλλά και τη συνενοχή των πρόθυμων συνεργατών της στα μέσα μαζικής επικοινωνίας, αναφέρει σε ανακοίνωση της η ΠΟΣΠΕΡΤ
Αναλυτικα η ανακοίνωση για το θεμα των κρατουμενων: .
Είναι εντελώς απαράδεκτη η σιωπή που επικρατεί γύρω από την μαζικότερη απεργία πείνας που έγινε ποτέ στις φυλακές της χώρας που γέννησε τη Δημοκρατία και τον Πολιτισμό.
Η ΠΟΣΠΕΡΤ, οι αγωνιζόμενοι εργαζόμενοι της ΕΡΤ και όλοι οι αλληλέγγυοι που συμμετέχουμε στο πρόγραμμα του ertopen, στηρίζουμε ηθικά, αλλά και έμπρακτα ανοίγοντας τα μικρόφωνά μας καθημερινά στους απεργούς πείνας κρατουμένους και ζητάμε από κάθε άνθρωπο με ψυχή να κάνει το ίδιο.
* Να σπάσει τη σιωπή για τα αιτήματά τους, όπως αυτά εκφράστηκαν από την Επιτροπή Αγώνα Φυλακών.
* Να συμπαραταχθεί μαζί τους για να μην περάσει αυτό το κατάπτυστο νομοσχέδιο που φέρει την φασιστική σφραγίδα του Νίκου Δένδια και την υπογραφή του Χαράλαμπου Αθανασίου.
* Ο διαχωρισμός σε έλληνες και μετανάστες, κρατούμενους και εν δυνάμει κρατούμενους, άνεργους και εργαζόμενους, δημόσιους και ιδιωτικούς ήρθε η ώρα να ξεπεραστεί οριστικά και για πάντα.

Η ΠΟΣΠΕΡΤ καλεί όλες τις ομοσπονδίες, τα σωματεία, τα συνδικάτα, τις συλλογικότητες και τα πολιτικά κόμματα να αντισταθούν με όποιο μέσο διαθέτουν στη δημιουργία Γκουαντάναμο στην Ελλάδα.
Επισκεφτείτε όλοι το ertopen.com και ψηφίστε στο ειδικό πεδίο.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ