ΕΛΛΑΔΑ

Ληστεία στην Εκάλη -Ελληνοαμερικανός επιχειρηματίας: «Στα 7 λεπτά ήρθε η αστυνομία, στα 6 έκλεψαν και έφυγαν»

Για τη ληστεία στο σπίτι του στην Εκάλη με λεία 120.0000 ευρώ και κοσμήματα μίλησε σήμερα ο ελληνοαμερικανός επιχειρηματίας Πάρης Κομνηνός.

«Ήμασταν κοντά στο σπίτι. Ήρθα σπίτι στις 10:22 το βράδυ της Παρασκευής και αντικρίσαμε άμεση δράση, κόσμο απέξω. Η αστυνομία ειδοποιήθηκε από τον συναγερμό. Στα 7 λεπτά ήρθε η Αστυνομία, στα 6 έκλεψαν και έφυγαν. Κινηθήκαν πολύ γρήγορα, συγχαρητήρια στα παιδιά της Άμεσης Δράσης» σημείωσε σχετικά με την διάρρηξη.

Ο κ. Κομνηνός είχε τα χρήματα της εταιρείας του στο σπίτι του, ενώ εξέφρασε την ελπίδα, ότι οι δράστες θα βρεθούν, όπως είχαν βρεθεί και αυτοί που τον λήστεψαν το 2017.

Ο επιχειρηματίας έκανε λόγο για συχνές ληστείες στην ευρύτερη περιοχή της Εκάλης τα προηγούμενα χρόνια. «Πιστεύω ότι η ανταπόκριση που υπάρχει τ ον τελευταίο καιρό, γιατί ακούγονται διάφορα, είναι πιο καλύτερη σε σχέση με το πιο άμεσο παρελθόν. Επί ΣΥΡΙΖΑ γινόταν χαμός εδώ (στην Εκάλη). Υπήρχαν επιθέσεις με καλάζνικοφ εδώ δίπλα. Γινόντουσαν επιθέσεις μέρα – μεσημέρι, απογεύματα. Τώρα έχουν περιοριστεί. Εγώ πιστεύω ότι έχει βοηθήσει και η Covid-19».

Παράλληλα, τάχθηκε υπέρ της οπλοχρησίας. «Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Αμερική, στην Δυτική Βιρτζίνια. Στον κήπο μου στην Αμερική, όταν έμπαινε κάποιος έβγαζα το όπλο μου και τον πυροβόλαγα. Εδώ είναι διαφορετικά τα πράγματα. Αν ήξερε αυτός που μπαίνει σπ

ίτι μου ότι μπορεί να κάνω χρήση όπλου θα ήταν διαφορετικά» ανέφερε.

 ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
 Copyright © 2014 - 2021 YSTEROGRAFO NEWS