Επέτειος Γρηγορόπουλου: Επί ποδός 5.000 αστυνομικοί για τις πορείες

Επέτειος Γρηγορόπουλου: Επί ποδός 5.000 αστυνομικοί για τις πορείες

Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας έχει λάβει η ΕΛΑΣ για ακόμη μια χρονιά, για την επέτειο της δολοφονίας του Αλέξη Γρηγορόπουλου. Τα μέτρα που έχουν ληφθεί αφορούν στα Εξάρχεια αλλά και εν όψει των συγκεντρώσεων που πραγματοποιούνται την Πέμπτη.


Περισσότεροι από 5.000 αστυνομικοί είναι επί ποδός σε μια κινητοποίηση ανάλογη με εκείνη του Πολυτεχνείου, ενώ θα υπάρχουν αυξημένες αστυνομικές δυνάμεις σε αστυνομικά τμήματα και κτίρια, όπου στεγάζονται κρατικές υπηρεσίες.

Παράλληλα, πολλοί «μυστικοί» αστυνομικοί θα βρίσκονται στην ευρύτερη περιοχή του Εξαρχείων και του Πολυτεχνείου, που θα παρατηρούν κινήσεις διαφόρων ατόμων και ειδικότερα έξω από κτίρια που τελούν από κατάληψη. Η αστυνομία εκτιμά ότι οι συγκεκριμένοι χώροι είναι πιθανό να αποτελέσουν ορμητήριο για διάφορες επιθέσεις.


Επίσης, συνεχείς πτήσεις πάνω από την ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Αθήνας θα πραγματοποιούν το ελικόπτερο της Αστυνομίας, καθώς και τα μη επανδρωμένα αεροσκάφη, τα γνωστά «drones».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ