Έλενα Πολυχρονοπούλου: Ποινική δίωξη στην παίκτρια ριάλιτι και στον σύντροφό της για τα 7,8 κιλά κοκαΐνης

Έλενα Πολυχρονοπούλου: Ποινική δίωξη στην παίκτρια ριάλιτι και στον σύντροφό της για τα 7,8 κιλά κοκαΐνης

Στον άνδρα ασκήθηκε επίσης ποινική δίωξη και για το αδίκημα της βίας κατά υπαλλήλων


Ποινική δίωξη για την κακουργηματική κατηγορία της διακεκριμένης διακίνησης ναρκωτικών ουσιών από κοινού και κατ΄εξακολούθηση από κοινού από δράστες που διακινούν ναρκωτικές ουσίες κατ΄επάγγελμα ασκήθηκε σε βάρος της γνωστής παίκτριας reality και στο σύντροφο της.

Στον άνδρα ασκήθηκε επίσης ποινική δίωξη και για το αδίκημα της βίας κατά υπαλλήλων καθώς προέβαλε αντίσταση κατά τη σύλληψή του. Οι κατηγορούμενοι παραπέμφθηκαν σε ανακριτή. Χειροπέδες σε παίκτρια ριάλιτι, στην κατοχή της οποίας βρέθηκαν σχεδόν οκτώ κιλά κοκαΐνη, πέρασαν αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών μετά από επιχείρηση που πραγματοποίησαν.

Συνελήφθη η πρώην παίκτρια του «Power of love»
Μαζί με το γνωστό μοντέλο συνελήφθη και ο σύντροφός της, με τον οποίο μάλιστα διατηρούσαν από κοινού επιχείρηση στην περιοχή του Παγκρατίου. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας επιχείρησε να αποφύγει τη σύλληψη χτυπώντας τους αστυνομικούς.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η επιχείρηση και η σύλληψη της παίκτριας και του άνδρα που ήταν μαζί της έγινε ύστερα από πληροφορία που έφτασε στην αστυνομία.

Παρουσία εισαγγελέα, οι αστυνομικοί κατάσχεσαν και τα τηλέφωνα των δυο συλληφθέντων, όπως επίσης ζυγαριές ακριβείας και περίπου πέντε χιλιάδες ευρώ.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας
«Συνελήφθησαν στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, απογευματινές ώρες της 9-9-2021, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, δύο (2) ημεδαποί (άνδρας και γυναίκα), κατηγορούμενοι για παράβαση του Νόμου περί Εξαρτησιογόνων Ουσιών. Επιπρόσθετα ο ημεδαπός κατηγορείται και για βία κατά υπαλλήλων.

Στο πλαίσιο δράσεων της ανωτέρω Υπηρεσίας για τη σύλληψη εμπόρων-διακινητών ναρκωτικών και κατόπιν διερεύνησης πληροφοριών αναφορικά με τη δράση των ανωτέρω στη διακίνηση κοκαΐνης, στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου Αθηνών και των Νοτίων Προαστίων, εντοπίστηκαν οι δύο ανωτέρω και πιστοποιήθηκε η εγκληματική τους δράση.

Ειδικότερα, ο ημεδαπός κατελήφθη στην περιοχή της Νέας Σμύρνης να κατέχει με σκοπό τη διακίνηση και για λογαριασμό της ημεδαπής, βαλίτσα εντός της οποίας υπήρχαν -7- αυτοσχέδιες συσκευασίες που περιείχαν ποσότητα κοκαΐνης, συνολικού μικτού βάρους -7- κιλών και -827- γραμμαρίων.

Ο ανωτέρω προκειμένου να αποφύγει τον έλεγχο από τους αστυνομικούς, προέβαλε σθεναρή αντίσταση, κτυπώντας τους με τα χέρια και τα πόδια του.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε οικία στην Αθήνα, κατελήφθησαν να κατέχουν από κοινού συσκευασία με κοκαΐνη βάρους -0,1- γραμμαρίου.

stoixeia 1

Συνολικά κατασχέθηκαν:

-ποσότητα κοκαΐνης βάρους -7.827,1- γραμμαρίων

-ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας

-το χρηματικό ποσό των -5.050- ευρώ

-Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο

-δίκυκλη μοτοσυκλέτα

  • 3- συσκευές κινητής τηλεφωνίας

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS