Έκρηξη σε εργοστάσιο στην Κάτω Κηφισιά: Μήνυμα από το 112 για τη φωτιά - Πυκνοί καπνοί «πνίγουν» την περιοχή [βίντεο]

Έκρηξη σε εργοστάσιο στην Κάτω Κηφισιά: Μήνυμα από το 112 για τη φωτιά - Πυκνοί καπνοί «πνίγουν» την περιοχή [βίντεο]

Σε εργοστάσιο παρασκευής ανοξείδωτων σκευών σημειώθηκε έκρηξη από την οποία προκλήθηκε φωτιά το μεσημέρι της Τετάρτης 12/06, στην περιοχή της Κηφισιάς.

Μπορεί οι εικόνες να θυμίζουν Αποκάλυψη, ωστόσο σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, θέμα ώρας αποτελεί η οριοθέτηση της πυρκαγιάς. Ειδικότερα, η φωτιά περιορίστηκε στο εσωτερικό του κτιρίου όπου και βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, με τους 45 πυροσβέστες να δίνουν πραγματική μάχη. Εξαιτίας των υλικών που βρίσκονται στο εσωτερικό του κτιρίου η αρχική έκρηξη που σημειώθηκε σε τμήμα του εργοστασίου προκάλεσε την πυρκαγιά η οποία αμέσως έλαβε μεγάλες διαστάσεις.

Οι δρόμοι που οδηγούν στην οδό Αιγίδων στην Κηφισιά ειναι κλειστοί για την διευκόλυνση των πυροσβεστικών δυνάμεων. Επί τόπου βρίσκεται και ελικόπτερο της πυροσβεστικής που πραγματοποιεί ρίψεις νερού ώστε να περιοριστεί το τεράστιο θερμικό φορτίο που έχει αναπτυχθεί από τις φλόγες.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν υπάρξει μαρτυρίες για τραυματίες η αγνοούμενος εργάτες.

Η επιχείρηση με την ονομασία "PAL" έχει καταστραφεί ολοσχερώς αναφέρουν αξιωματούχοι της πυροσβεστικής υπηρεσίας που προσπαθούν να περιορίσουν την εξάπλωση της πυρκαγιάς.

Σημειώνεται πως ιδιοκτήτης του εργοστασίου είναι σύζυγος της Μίνας Γκάγκα, πνευμονολόγου και πρώην αναπληρώτριας υπουργού Υγείας.

Η κυρία Γκάγκα μιλώντας στον Alpha και στην εκπομπή Τ- live για τα νεότερα στοιχεία γύρω από την έκρηξη, σημείωσε πως δεν υπήρχαν εργαζόμενοι μέσα στο εργοστάσιο τη στιγμή της έκρηξης.

112 στους κατοίκους των γύρων περιοχών για τους καπνούς, μετά τη φωτιά στο εργοστάσιο στην Κάτω Κηφισιά

Σύμφωνα με πληροφορίες εστάλη μήνυμα 112 σε κατοίκους των γύρω περιοχών όπως Κηφισιά, Χαλάνδρι, Μεταμόρφωση, Περιστέρι, εξαιτίας των πυκνών καπνών να έχουν κλειστά πόρτες, παράθυρα.

112 1206

Bίντεο από τη φωτιά στο εργοστάσιο στην Κάτω Κηφισιά

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ