Κάτω Κηφισιά: Βελτιωμένη η κατάσταση στο εργοστάσιο -Μειώθηκε το πυροθερμικό φορτίο

Κάτω Κηφισιά: Βελτιωμένη η κατάσταση στο εργοστάσιο -Μειώθηκε το πυροθερμικό φορτίο

Άμεσα τέθηκε ύπο έλεγχο η φωτιά που ξέσπασε στο εργοστάσιο μαγειρικών σκευών στην Κάτω Κηφισιά κατά την οπποία συμμετείχαν 45 πυροσβέστες, 15 οχήματα μεταξύ των οποίων βραχιονοφόρο όχημα και όχημα αναπνευστικών συσκευών, καθώς και ένα ελικόπτερο.

Μάλιστα, στην επιχείρηση συνδράμουν εθελοντές πυροσβεστές και υδροφόρες της Περιφέρειας Αττικής.

Η φωτιά ξέσπασε, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, στο εργοστάσιο ανοξείδωτων οικιακών σκευών PAL Παλαμίδης επί της οδού Αιγιδών 9 στο Πανόραμα Κηφισιάς περί τις 15:30 το μεσημέρι.

Ο ιδιοκτήτης της εταιρείας «Παλαμίδης Ανοξείδωτα Προϊόντα Pal Α.Ε.» είναι σύζυγος της πρώην αναπληρώτριας υπουργού Υγείας και γιατρού, Μίνας Γκάγκα.
Ο δήμαρχος Κηφισιάς Βασίλης Ξυπολυτάς, επιβεβαίωσε το γεγονός ότι δεν υπάρχουν τραυματίες ή εγκλωβισμένοι από τη φωτιά που ξέσπασε στο εργοστάσιο στην Κηφισιά, της εταιρείας PAL SA, της Παλαμήδης ΑΕ, του Βασίλη Παλαμήδη, συζύγου της πνευμονολόγου και πρώην αναπληρώτριας υπουργού Υγείας, Μίνας Γκάγκα.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε ότι οι προσπάθειες κατάσβεσης, με ενισχύσεις από τον Δήμο, συνεχίζονται, ενώ δήλωσε πως έχει μιλήσει με τον ιδιοκτήτη της εταιρείας Βασίλη Παλαμήδη και πως ακόμη δεν είναι γνωστή η αιτία που προκάλεσε τη φωτιά.

Υπάρχει μια πιθανότητα να προκλήθηκε από μπαταρία η πυρκαγιά.

Κηφισιά: Πώς θα κινηθεί ο τοξικός καπνός

Το Forecast Weather Greece δημοσίευσε χάρτη, που δείχνει την πορεία του τοξικού καπνού στην Αττική, καθώς επίσης και τις περιοχές που επηρεάζονται βάσει των ανέμων αυτή την ώρα στην Αττική.

Οι περιοχές αυτές είναι μέσα στο κόκκινο πλαίσιο και είναι οι κάτωθι:

  • Κηφισιά,
  • Άγιος Στέφανος
  • Καπανδρίτι
  • Μαραθώνας
  • Βαρνάβας και οι γύρω περιοχές τους.

 

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ