Έγκλημα στη Θεσσαλονίκη: Τι έγραψε ο 34χρονος μητροκτόνος στο σημείωμα -Σκότωσε τη μητέρα του εξ' επαφής

Έγκλημα στη Θεσσαλονίκη: Τι έγραψε ο 34χρονος μητροκτόνος στο σημείωμα -Σκότωσε τη μητέρα του εξ' επαφής

Σοκαρισμένο παραμένει το πανελλήνιο από το αποτρόπαιο έγκλημα που σημειώθηκε στη Θεσσαλονίκη

Δράστης όπως όλα δείχνουν ο 34χρονος γιος της, ο οποίος φέρεται να τράβηξε την σκανδάλη και να έδωσε τέλος στη ζωή της ηλικιωμένης μητέρας του. Ο 34χρονος που εξακολουθεί να παραμένει άφαντος και να αναζητείται από τις Αρχές άφησε σημείωμα με το οποίο ζητούσε συγγνώμη και εξηγούσε τους λόγους που αποφάσισε να την σκοτώσει την 72χρονη γυναίκα μέσα στο αυτοκίνητό τους στο πίσω μέρος του κτιρίου της Διεύθυνσης Γεωργίας.

Υπενθυμίζεται ότι η άτυχη 71χρονη βρέθηκε νεκρή από υπάλληλο της Διεύθυνσης Γεωργίας, ο οποίος ειδοποίησε αμέσως την Αστυνομία.

Το σημείωμα του μητροκτόνου της Θεσσαλονίκης

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, λίγες ώρες μετά το φονικό, οι αστυνομικές Αρχές ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό του 34χρονου. Κατά τη διάρκεια της έρευνας στο σπίτι που διέμενε φέρεται να βρέθηκε το ιδιόχειρο σημείωμά του, στο οποίο μεταξύ άλλων παραδέχονταν ότι δολοφόνησε την 71χρονη και εξηγούσε τους λόγους που προχώρησε σε αυτήν την πράξη.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 34χρονος ανέφερε στο σημείωμα ότι τα τελευταία χρόνια η οικογένειά του αντιμετώπιζε οικονομικά ζητήματα, ενώ δεν μπορούσε να αντέξει τα σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα που αντιμετώπιζε η 71χρονη μητέρα του.

Η αστυνομία άρχισε να ξετυλίγει το κουβάρι από το γεγονός ότι το αυτοκίνητο, στο οποίο βρέθηκε η γυναίκα, το είχε νοικιάσει ο γιος της, αφού το δικό του φέρεται να μην είχε πινακίδες κυκλοφορίας.

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS