Εξαφάνιση στο Περιστέρι: Εντοπίστηκε στο κέντρο η 15χρονη, είναι καλά στην υγεία της

Εξαφάνιση στο Περιστέρι: Εντοπίστηκε στο κέντρο η 15χρονη, είναι καλά στην υγεία της

Οδηγείται στο τμήμα Ασφάλειας Περιστερίου - Είχε ακολουθήσει κύκλωμα Ρομά

Η ανήλικη εντοπίστηκε στο κέντρο της Αθήνας από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Δυτικής Αττικής και, σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται να οδηγηθεί στο ΑΤ Περιστερίου.

Η εξαφάνιση της ανήλικης είχε προσλάβει ανησυχητικές διαστάσεις, μετά και τον κώδωνα κινδύνου που έκρουσε ο πρόεδρος του «Χαμόγελου του Παιδιού», Κώστας Γιαννόπουλος, κάνοντας λόγο για «επικίνδυνη εξαφάνιση» που σχετίζεται με Ρομά που συμμετέχουν σε κύκλωμα «lover boys».

Νωρίτερα ο κ. Γιαννόπουλος, αποκάλυψε πως και παλαιότερα, ακόμη ένα κορίτσι που το φρόντιζε το «Χαμόγελο», είχε πέσει θύμα τέτοιων κυκλωμάτων.

«Όταν μιλούμε για τέτοια κυκλώματα, αναφερόμαστε σε τύπους που μπαίνουν στα social media και προσεγγίζουν μικρά κορίτσια πουλώντας τους έρωτα. Έτσι δημιουργείται μία σχέση εμπιστοσύνης μεταξύ τους, αναπτύσσεται έρωτας και εκεί ξεκινά η πλύση εγκεφάλου. Το κορίτσι το έκαναν να στραφεί ενάντια στην οικογένειά του. Είχαμε αντιμετωπίσει παρόμοια κατάσταση και παλαιότερα. Μετά τις υποσχέσεις και τους έρωτες, αρχίζει η εκμετάλλευση και ο εκβιασμός, του τύπου αν δεν κάνεις αυτό, η οικογένειά σου θα πάθει αυτό. Πρόκειται για μία επικίνδυνη εξαφάνιση» σημείωσε χαρακτηριστικά.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ