EasyJet: «Απογειώθηκαν» οι πωλήσεις εισιτηρίων – Ποιο ελληνικό νησί είναι στους κορυφαίους προορισμούς

EasyJet: «Απογειώθηκαν» οι πωλήσεις εισιτηρίων – Ποιο ελληνικό νησί είναι στους κορυφαίους προορισμούς

Εταιρείες του κλάδου όπως η EasyJet, η Ryanair και η ιδιοκτήτρια της British Airways είδαν τις μετοχές τους να ανεβαίνουν μετά τις ανακοινώσεις Τζόνσον

Yπερδιπλασιάστηκαν μέσα σε λίγες ώρες οι πωλήσεις εισιτηρίων της εταιρείας EasyJet, έπειτα από την ανακοίνωση του Μπόρις Τζόνσον για τη σταδιακή έξοδο της Βρετανίας από το lockdown.

Η ανακοίνωση του Βρετανού πρωθυπουργού τη Δευτέρα για ενδεχόμενη επανέναρξη των διεθνών ταξιδιών στις 17 Μαΐου, είχε ως αποτέλεσμα την άνοδο κατά 337% στις αεροπορικές κρατήσεις.

Αν και η αύξηση αυτή δεν είναι πλήρως αντιπροσωπευτική, έρχεται να επιβεβαιώσει την αισιοδοξία για αύξηση της ζήτησης από καταναλωτές που επιθυμούν να ταξιδέψουν μέσα στο καλοκαίρι.

Εταιρείες του κλάδου όπως η EasyJet, η Ryanair και η ιδιοκτήτρια της British Airways είδαν τις μετοχές τους να ανεβαίνουν μετά τις ανακοινώσεις Τζόνσον για σταδιακό άνοιγμα της οικονομίας.

«Έχουμε διαπιστώσει ότι υπάρχει αυξημένη ζήτηση για ταξίδια», δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της EasyJet, Γιόχαν Λούντγκρεν.

«Η αύξηση των κρατήσεων δείχνει ότι οι Βρετανοί ανέμεναν το σήμα της κυβέρνησης για την επαναλειτουργία της ταξιδιωτικής δραστηριότητας», πρόσθεσε ο κ. Λούντγκρεν.

Ηλιόλουστα μέρη όπως η Μάλαγα, το Αλικάντε και η Πάλμα στην Ισπανία, το Φάρο στην Πορτογαλία και το ελληνικό νησί της Κρήτης είναι στους κορυφαίους προορισμούς, σύμφωνα με την ανακοίνωση της EasyJet.

Ενώ τα ταξίδια μπορεί να επιτραπούν νωρίτερα, ο Αύγουστος είναι ο κατεξοχήν μήνας που οι περισσότεροι επιλέγουν για τις διακοπές τους.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS