Δολοφονία στην Αμφιλοχία: Σκότωσε την γυναίκα του και αυτοκτόνησε

Δολοφονία στην Αμφιλοχία: Σκότωσε την γυναίκα του και αυτοκτόνησε

Ακόμη μία γυναικοκτονία σημειώθηκε στη χώρα μας, καθώς μία 37χρονη δολοφονήθηκε στην Αμφιλοχία από τον εν διαστάσει σύζυγό της.

Σύμφωνα με το e-maistros, το τραγικό περιστατικό εκτυλίχθηκε, όταν η γυναίκα επέστρεψε σπίτι της τα ξημερώματα. Ο 43χρονος σύζυγός της, με τον οποίο βρισκόταν σε διάσταση, της είχε στήσει καρτέρι θανάτου. Ο δράστης, περιμένοντας την άφιξή της, πήδηξε από το μπαλκόνι του πρώτου ορόφου πάνω στο ουρανό του αυτοκινήτου της και άρχισε να πυροβολεί. Αφού τραυμάτισε θανάσιμα τη σύζυγό του, έστρεψε το όπλο στον εαυτό του και αυτοκτόνησε.

Αμφιλοχία: Για προβληματική σχέση γεμάτη εντάσεις κάνουν λόγο γείτονες και φίλοι

Οι γείτονες και οι φίλοι του ζευγαριού περιγράφουν μια σχέση γεμάτη εντάσεις και προβλήματα. Οι δύο νέοι, 37 και 42 ετών περίπου, είχαν απομακρυνθεί ο ένας από τον άλλον το τελευταίο διάστημα, με τον σύζυγο να μην αποδέχεται τον χωρισμό τους.

Τα συναισθηματικά αδιέξοδα και η έλλειψη επικοινωνίας φαίνεται πως όπλισαν το χέρι του δράστη, οδηγώντας σε μια ανείπωτη τραγωδία αφήνοντας πίσω δύο παιδιά στην εφηβεία.

 

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ