Δολοφονία Άλκη: Παραδόθηκε και συνελήφθη ο «Ντίνος», ο 12ος εμπλεκόμενος - Σε ποιον ανήκε το τρίτο αυτοκίνητο

Δολοφονία Άλκη: Παραδόθηκε και συνελήφθη ο «Ντίνος», ο 12ος εμπλεκόμενος - Σε ποιον ανήκε το τρίτο αυτοκίνητο

«Δεν είναι οργανωμένος οπαδός», τονίζει η οικογένειά του

Στα χέρια της Ελληνικής Αστυνομίας βρίσκεται και ο 12ος εμπλεκόμενος στη δολοφονία του Αλκη Καμπανού.

Πρόκειται για έναν Έλληνα, τον Τ.Κ., ο οποίος έχει γεννηθεί το 2000 και φέρεται να ήταν οδηγός του VW Polo, ενός εκ των τριών αυτοκινήτων που χρησιμοποιήθηκαν στη δολοφονική επίθεση. Να σημειωθεί ότι το αυτοκίνητο είναι στο όνομα του πατέρα του συλληφθέντα.

Για τον συγκεκριμένο μάλιστα είχε μιλήσει ο Γιάννης Κουμαρόπουλος, τον οποίο αποκάλεσε με το όνομα «Ντίνος».

Ο εντοπισμός του 12ου ατόμου θεωρούνταν εξαιρετικά σημαντικός από τις Αρχές, καθώς στο όχημά του επέβαιναν ο νεαρός που φέρεται να κρατούσε το φονικό δρεπάνι, ο δράστης που φέρεται να κρατούσε το μαχαίρι αλλά και άτομο που φέρεται να χτύπησε με στειλιάρι τον Άλκη.

Ο 22χρονος παραδόθηκε στις αρχές και συνελήφθη, ενώ η αστυνομία ήταν πολύ κοντά στο να τον εντοπίσει και να τον συλλάβει. Η οικογένεια του 22χρονου μάλιστα εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία αρνείται κάθε εμπλοκή.

Η ανακοίνωση της οικογένειας του 22χρονου
«Παρουσιάστηκε αυτοβούλως, σήμερα στις 8.30 το πρωί, στην Ασφάλεια Θεσσαλονίκης, ο 22χρονος, οδηγός του γκρι POLO που σχετίζεται με την υπόθεση της δολοφονίας του ΑΛΚΗ. Δηλώνει ότι, δεν είναι οργανωμένος οπαδός καμίας ομάδας, δεν είναι μέλος κανενός Συνδέσμου, δεν είχε συμμετάσχει ποτέ στο παρελθόν σε επεισόδια αθλητικής ή άλλης μορφής βίας. Οι συγκατηγορούμενοι του, δεν έδωσαν έως σήμερα τα στοιχεία του, γιατί, πολύ απλά, πλην ενός, δεν τον γνωρίζουν (δεν τους έχει, ούτε τον έχουν ξανασυναντήσει). Βρέθηκε συγκυριακά στο σημείο εκκίνησης του επεισοδίου, στην Παλαιών Πατρών Γερμανού.

Του ζητήθηκε και άκριτα δέχτηκε, να μεταφέρει, ελλείψει αυτοκινήτων, 3 άτομα, τα δύο άγνωστα του, στη Χαριλάου. Δεν γνώριζε ότι οι συγκατηγορούμενοι του μεταφέρουν οπλισμό και ότι επίκειται επίθεση σε άλλα άτομα. Στο επεισόδιο δεν συμμετείχε κατά κανένα τρόπο. Όπως αποδεικνύεται από το σύστημα εντοπισμού (GPS) του αυτοκινήτου του, κατά τη διάρκεια του επεισοδίου, βρισκόταν συνεχώς εντός αυτού, εν κινήσει, σε απόσταση 30 μέτρων από το σημείο της επίθεσης, μη έχοντας καν οπτική επαφή. Αναλαμβάνει το μερίδιο της ευθύνης του και θέτει τον εαυτό του στην κρίση της δικαιοσύνης. Είναι συγκλονισμένος από την τροπή που πήραν τα πράγματα, εκφράζει τα συλλυπητήρια και την οδύνη του στην οικογένεια του Άλκη και τις ευχές του για ταχεία ανάρρωση των υπολοίπων παιδιών που τραυματίστηκαν».

Κλείνει ο πρώτος κύκλος
Παράλληλα, σήμερα ολοκληρώνεται σήμερα ο κύκλος των απολογιών των έντεκα συλληφθέντων για τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη και τον τραυματισμό των δύο φίλων του, τα ξημερώματα της 1ης Φεβρουαρίου, στην περιοχή Χαριλάου, στη Θεσσαλονίκη.

Ο 20χρονος, που είχε διαφύγει στην Αλβανία και παραδόθηκε τα προηγούμενα 24ωρα στις ελληνικές διωκτικές αρχές, θα βρεθεί το μεσημέρι ενώπιον της 7ης τακτικής ανακρίτριας Θεσσαλονίκης και θα παρουσιάσει τη δική του θέση για το φονικό επεισόδιο.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ