Δολοφονία Άλκη: Ψάχνουν και 13ο εμπλεκόμενο οι Αρχές - Στενεύει ο κλοιός γύρω από τον «Ντίνο»

Δολοφονία Άλκη: Ψάχνουν και 13ο εμπλεκόμενο οι Αρχές - Στενεύει ο κλοιός γύρω από τον «Ντίνο»

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση δολοφονίας του Άλκη Καμπανού στη Θεσσαλονίκη. Δέκα άτομα έχουν προφυλακιστεί μέχρι στιγμής, ενώ ο 20χρονος που είχε διαφύγει στην Αλβανία έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί την Δευτέρα.

Ο 25χρονος, ο «Αθηναίος», φέρεται να παραδέχθηκε ότι «τσίμπησε με το μαχαίρι τον Άλκη». Για την ακρίβεια είπε ότι έδωσε δύο «τσιμπιές» στην αριστερή πλευρά ενός παιδιού, αλλά δεν θυμάται αν ήταν ο Αλκης, και κατόπιν ακολούθησε αναταραχή και χάθηκαν στα στενά.

Φέρεται ακόμη να παραδέχθηκε ότι αυτός κρατούσε το κάραμπιτ (μεγάλο μαχαίρι).

Αποκάλυψε επίσης ότι ο 21χρονος, ο οποίος είχε υποδείξει την Πέμπτη, τον «Αθηναίο» ως δράστη της δολοφονίας- χτύπησε τον Άλκη με το δρεπάνι.

Υπενθυμίζεται ότι χθες, ο δικηγόρος του 21χρονου ημεδαπού, Απόστολος Λύτρας, δήλωσε χαρακτηριστικά ότι «ο εντολέας μου ανέφερε στην ανακρίτρια τον δολοφόνο του Άλκη, το μαχαίρι τύπου κάραμπιτ που χρησιμοποιήθηκε στην επίθεση, ενώ υπέδειξε την ερημική περιοχή που το παράτησαν μετά το περιστατικό».

Στο στόχαστρο των αρχών ο «Ντίνος»
Την ίδια στιγμή αναζητείται ακόμα ένας δράστης ο οποίος κατονομάστηκε από τον 21χρονο. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Mega, ο 12ος εμπλεκόμενος, οδηγός του τρίτου αυτοκινήτου, ονομάζεται «Ντίνος».

Τα στοιχεία αυτά έρχονται από την απολογία του 21χρονου, ο οποίος κρατούσε το δρεπάνι και απολογήθηκε την Πέμπτη. Πρόκειται για το πρώτο άτομο από τους 11 συλληφθέντες, ο οποίος έδωσε το οποιοδήποτε στοιχείο για τον 12ο εμπλεκόμενο.

Όπως ισχυρίζεται ο 21χρονος, δεν γνωρίζει το επίθετο του «Ντίνου», αφού – όπως είπε – ήταν η πρώτη φορά που τον έβλεπε.

Σύμφωνα με τις περιγραφές του, ο 12ος εμπλεκόμενος είναι Έλληνας, 25 ετών, ύψους περίπου 1.80 και έχει γένια.

Γιατί κανένας δεν κατονομάζει τον 12ο εμπλεκόμενο;
Σύμφωνα με το Mega αναζητείται ένα ακόμη άτομο, το 13ο με το παρατσούκλι ο «Μεγάλος». Ωστόσο, αυτό που προκαλεί πολλά ερωτηματικά στους αστυνομικούς είναι το γιατί κανένα άτομο δεν έχει κατονομάσει τον συγκεκριμένο άνδρα.

Ακόμα ένα γεγονός που εγείρει προβληματισμό στις αρχές είναι ότι, μέχρι σήμερα, δέκα μέρες μετά τη φονική επίθεση, δεν έχει εντοπιστεί ακόμα το τρίτο όχημα.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS