Δολοφονία 11χρονης στην Ηλεία: Επεισόδια έξω από τα δικαστήρια πήγαν να λιντσάρουν τον 37χρονο δολοφόνο
Φωτογραφία: patrisnews

Δολοφονία 11χρονης στην Ηλεία: Επεισόδια έξω από τα δικαστήρια πήγαν να λιντσάρουν τον 37χρονο δολοφόνο

Ενώπιων του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηλείας αναμένεται να βρεθεί ο 37χρονος καθ’ ομολογία δολοφόνος της 11χρονης Βασιλικής, που βρέθηκε νεκρή από τα χέρια του θείου της χθες, Δευτέρα, το πρωί σε αγροτική έκταση του οικισμού Καταράχι.

Μάλιστα, μόλις έφτασε στα δικαστήρια ο 37χρονος, σημειώθηκαν επεισόδια και επικράτησε ένταση. Με την οργή να ξεχειλίζει, οι συγγενείς του κοριτσιού και φίλοι της οικογένειας περίμεναν με άγριες διαθέσεις τον 37χρονο και μόλις πλησίασε συνοδεία αστυνομικής δύναμης έπεσαν πάνω του, για να τον λιντσάρουν. Σύμφωνα με πληροφορίες του Alpha, ο 37χρονος δεν μπορεί να μπει στο κτίριο από τον κόσμο που έχει μαζευτεί στο σημείο.

Σημειώνεται πως στο Δικαστικό Μέγαρο Πύργου υπάρχει αυξημένη αστυνόμευση, ενώ και η μεταγωγή του δράστη έγινε κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας. Σύμφωνα με πληροφορίες του patrisnews.com, έξω από το Δικαστικό Μέγαρο, έχουν συγκεντρωθεί συγγενείς και συγχωριανοί της 11χρονης, με μια φωτογραφία της στα χέρια. Τραγικές φιγούρες οι γονείς της.

Παράλληλα, κατά τις πληροφορίες, ο Εισαγγελέας που θα χειριστεί την φρικαλέα υπόθεση αναμένεται να μελετήσει το υλικό της δικογραφίας και να ασκήσει σε βάρος του ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση και απόπειρα βιασμού του ανήλικου κοριτσιού.

Το χρονικό της τραγωδίας στην Ηλεία

Υπενθυμίζεται πως ο 37χρονος έχει ήδη ομολογήσει ότι σκότωσε την 11χρονη ενώ όσον αφορά το κίνητρο της δολοφονίας, όπως προκύπτει από την προανάκριση που διενήργησαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου, όταν το θύμα αρνήθηκε στον κατηγορούμενο τη συνεύρεση, ο τελευταίος, έχοντας ανθρωποκτόνο πρόθεση την έριξε στο έδαφος και την έπληξε, με κατσαβίδι, πολλές φορές, στην πλάτη, στα πλευρά και στο λαιμό της, με αποτέλεσμα την ανθρωποκτονία της ανήλικης.

Στη συνέχεια, ο κατηγορούμενος έσυρε για απόσταση περίπου 45 μέτρων τη σωρό της 11χρονης και την έκρυψε δίπλα σε αποστραγγιστικό αυλάκι, σκεπάζοντάς την με ξερά χόρτα. Νωρίτερα και πιο συγκεκριμένα το βράδυ της 9ης Ιουνίου, παρέλαβε με το αυτοκίνητό του την 11χρονη από τη Μυρτιά του Δήμου Πύργου και την μετέφερε σε αγροτική περιοχή στο Καταράχι Ηλείας, με σκοπό να συνευρεθεί μαζί της.

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ