Δερμιτζάκης: Μόνη λύση η μεταφορά των πολιτών και των δραστηριοτήτων σε εξωτερικούς χώρους

Δερμιτζάκης: Μόνη λύση η μεταφορά των πολιτών και των δραστηριοτήτων σε εξωτερικούς χώρους

«Η μόνη λύση είναι η μεταφορά ολων των πολτών και των δραστηριοτήτων σε εξωτερικούς χώρους συντεταγμένα». Αυτό τονίζει ο καθηγητής Γενετικής του πανεπιστημίου της Γενεύης, Μανώλης Δερμιτζάκης σχολιάζοντας το διπλό αρνητικό ρεκόρ της Τετάρτης με τα 3.465 κρούσματα και τους 630 διασωληνωμένους.

Στην παρέμβασή του για την πανδημία του κορωνοϊού μέσα από τον λογαριασμό του στο Facebook ο κ. Δερμιτζάκης έγραψε χαρακτηριστικά:

«Η κατάσταση στην Ελλάδα είναι κρίσιμη. Η μόνη λύση είναι μεταφορά όλων των πολιτών και των δραστηριοτήτων σε εξωτερικούς χώρους συντεταγμένα! Σχολεία, εργασία, κοινωνικές επαφές, λιανικό εμπόριο έξω ή σε συνεχώς αεριζόμενους χώρους με ανοιχτά παράθυρα. Ανοίξτε την εστίαση έξω.

Επίσης, αναστολή όλων των απαγορεύσεων μετακινήσεων, ώστε ο κόσμος να μοιραστεί σε πάρκα για αναψυχή και άθληση. Τέλος βάλτε υποδομές σε πάρκα (μικροπωλητές με φαγητό, καφέ κ.λπ), ώστε να ενθαρρυνθεί ο κόσμος να μείνει πολλή ώρα έξω σε πάρκα.

Η ανάρτηση του Μανώλη Δερμιτζάκη:

https://www.facebook.com/dermitzakis/posts/10225113162326469
googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ