Δεκάδες πυροσβεστικά ελικόπτερα στον αέρα - Συμμετέχουν στην άσκηση «ΔΙΑ ΠΥΡΟΣ 2024»

Δεκάδες πυροσβεστικά ελικόπτερα στον αέρα - Συμμετέχουν στην άσκηση «ΔΙΑ ΠΥΡΟΣ 2024»

Δεκάδες πυροσβεστικά ελικόπτερα πετούν από τις 10 το πρωί της Πέμπτης στον ουρανό της Αττικής. Σύμφωνα με ανακοίνωση της Πυροσβεστικής, πολλοί δήμοι της Αττικής συμμετέχουν στην άσκηση με την κωδική ονομασία «ΔΙΑ ΠΥΡΟΣ 2024», που διοργανώνει η Περιφερειακή Πυροσβεστική Διοίκηση Αττικής.

Η άσκηση πραγματοποιείται στη δασική περιοχή του Υμηττού, και ειδικότερα στο Νεκροταφείο Χολαργού (τέρμα της οδού Αναστάσεως/Περιφερειακός Υμηττού) και έχει ως στόχο την άρτια εκπαίδευση και προετοιμασία των Δήμων και όλων των εμπλεκόμενων φορέων από την Πυροσβεστική, για τη βέλτιστη προστασία του Υμηττού στο πλαίσιο των δράσεων πρόληψης για την φετινή αντιπυρική περίοδο.

Ειδικότερα, το σενάριο της άσκησης θέλει να έχει εκδηλωθεί φωτιά στον Υμηττό ενώ είναι 7 Ιουλίου μετά από περίοδο αρκετών πυρκαγιών με έναν πυροφύλακα να εντοπίζει εστία φωτιάς μέσα στο δάσος από ένα άγνωστο όχημα.

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ