Bullying σε γνωστό ιδιωτικό σχολείο: Έδεσαν 15χρονο με πετονιά από τον λαιμό, μια ανήλικη ανάμεσα στους νταήδες

Bullying σε γνωστό ιδιωτικό σχολείο: Έδεσαν 15χρονο με πετονιά από τον λαιμό, μια ανήλικη ανάμεσα στους νταήδες

Σοκ έχει προκαλέσει το άγριο περιστατικό bullying με θύμα έναν 15χρονο μαθητή ιδιωτικού σχολείου στα βόρεια προάστια της Αθήνας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το πρωί της Παρασκευής, μία ομάδα έξι συμμαθητών του, πέρασε στον 15χρονο πετονιά στον λαιμό και τον έδεσαν σε καρέκλα, εξυβρίζοντας τον.

Σύμφωνα με την καταγγελία, το τραγικό συμβάν έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια του διαλλείματος. Οι 15χρονοι κατηγορούμενοι άφησαν δεμένο τον συμμαθητή τους και έφυγαν από το σχολείο.

Τύλιξαν τον 15χρονοι με πετονιά

Το περιστατικό συνέβη μέσα σε σχολική αίθουσα την ώρα του διαλείμματος, όπου αρχικά οι συμμαθητές του παιδιού το περικύκλωσαν, το ακινητοποίησαν και άρχισαν να τον τυλίγουν με πετονιά στο λαιμό και στη συνέχεια τον έβριζαν.

Tα σημάδια στο παιδί τα είδε η μητέρα του, που στη συνέχεια κατήγγειλε όσα έζησε ο γιος της στις Αρχές.

Η καταγγελία έγινε στην Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων, με τους αστυνομικούς να συλλαμβάνουν τέσσερις ανήλικους ενώ η δικογραφία περιλαμβάνει άλλους δύο που διέφυγαν της αυτόφωρης διαδικασίας.

Και οι 6 κατηγορούνται για εξύβριση κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση, επικίνδυνη σωματική βλάβη και παράνομη βία κατά συναυτουργία.

Η δικογραφία θα υποβληθεί στην αρμόδια Εισαγγελική Αρχή.

Ένα κορίτσι ανάμεσα στους «νταήδες»

Το γεγονός που προκαλεί αίσθηση είναι ότι ανάμεσα στους νταήδες ήταν και μία κοπέλα. Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει περιστατικό bullying με θύμα τον συγκεκριμένο μαθητή. Όλοι οι συλληφθέντες αφέθηκαν ελεύθεροι με εισαγγελική εντολή, ενώ το θύμα εξετάστηκε από ιατροδικαστή ο οποίος διαπίστωσε εκδορές που συνάδουν με το δέσιμο.

Η σχολική κοινότητα, είναι ιδιαίτερα ανάστατη καθώς πρόκειται για ένα εκπαιδευτικό ίδρυμα με ιστορία πολλών ετών και πολύ «καλό όνομα».

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

«Συνελήφθησαν στο πλαίσιο του αυτοφώρου, απογευματινές και βραδινές ώρες της 1-4-2023, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, τέσσερις 15χρονοι ημεδαποί κατηγορούμενοι για εξύβριση κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση, επικίνδυνη σωματική βλάβη και παράνομη βία κατά συναυτουργία.

Εκτός των ανωτέρω, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δύο 15χρονων ημεδαπών, οι οποίοι δεν εντοπίστηκαν στα χρονικά όρια ισχύος της αυτόφωρης διαδικασίας.

Ειδικότερα, άπαντες οι ανωτέρω κατηγορούνται ότι προέβησαν στις ανωτέρω αξιόποινες πράξεις σε βάρος συνομήλικου τους, πρωινές ώρες της 31-3-2023 εντός ιδιωτικού σχολικού συγκροτήματος της Αττικής διαρκούντος του σχολικού προγράμματος.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στην αρμόδια Εισαγγελική Αρχή.»

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ