Βόλος: Πάνω από τα επιτρεπτά όρια το αλκοόλ στον οδηγό μοτοσικλέτας που παρέσυρε και σκότωσε βρέφος
Φωτογραφία: gegonota.news

Βόλος: Πάνω από τα επιτρεπτά όρια το αλκοόλ στον οδηγό μοτοσικλέτας που παρέσυρε και σκότωσε βρέφος

Ποσότητα αλκοόλ πάνω από τα επιτρεπόμενα όρια ανιχνεύτηκε, σύμφωνα με πληροφορίες, στο αίμα του οδηγού μηχανής που παρέσυρε και σκότωσε βρέφος στον Βόλο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του «Live News», ο οδηγός της μηχανής είχε υψηλότερο από τα επιτρεπόμενα όρια ποσοστό αλκοόλ στο αίμα του, σύμφωνα με την εξέταση που έγινε μετά το τραγικό δυστύχημα, που στοίχισε τη ζωή στο τεσσάρων μηνών βρέφος στον Βόλο.

Αντίθετα, δεν βρέθηκε αλκοόλ στο αίμα του παππού του βρέφους, που παρασύρθηκε και αυτός από τη μηχανή.

Το στοιχείο αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό τόσο για την ποινική μεταχείριση του οδηγού, που αφέθηκε ελεύθερος, όσο και για να φωτίσει τις αιτίες του τροχαίου δυστυχήματος.

Υπενθυμίζεται ότι, όπως αναφέρουν πληροφορίες της ιστοσελίδας GegonotaNews, στην απολογία του ο 33χρονος υποστήριξε πως φορούσε κράνος και δεν είχε υπερβεί το όριο ταχύτητας των 50 χιλιομέτρων, καθώς ο δρόμος είχε αρκετή κίνηση και παντού ήταν παράνομα σταθμευμένα αυτοκίνητα.

Βόλος: «Με προσπέρασε κάνοντας επικίνδυνους ελιγμούς» είπε αυτόπτης μάρτυρας

Αυτόπτης μάρτυρας, μιλώντας στην εκπομπή «livenews» στο Μega, περιέγραψε τη σκηνή το μοιραίο βράδυ του Σαββάτου:

«Βρισκόμουν με το μηχανάκι μου στη μέση της Ιάσονος. Ξαφνικά, με προσπέρασε με μεγάλη ταχύτητα μια μοτοσυκλέτα μεγάλου κυβισμού, κάνοντας επικίνδυνους ελιγμούς. Μάλιστα, σχημάτισα την εντύπωση από τον τρόπο που πήγαινε ότι ίσως ο οδηγός δεν ήταν σε θέση να την οδηγεί με ασφάλεια».

«Ύστερα τον βλέπω να προσπερνά ένα αυτοκίνητο από δεξιά, να κάνει ελιγμό αριστερά και να παρασύρει τον άνδρα που περνούσε τον δρόμο» είπε ο αυτόπτης μάρτυρας.

«Ήπιε μια μπύρα» λέει σερβιτόρος τσιπουράδικου

Εξάλλου, σερβιτόρος στο τσιπουράδικο που καθόταν πριν από το μοιραίο τροχαίο ο 33χρονος μοτοσυκλετιστής, είπε τι κατανάλωσε πριν ανεβεί στη μηχανή.

«Πρέπει να ήταν γύρω στις 8, φάγανε πιάτο μικρό που έχουμε εδώ και από ό,τι θυμάμαι πρέπει να ήπιε μία μπύρα. Ήμουν έξω από το μαγαζί εκείνη τη στιγμή, τους είδα να κατεβαίνουν τον δρόμο με τα πόδια, μεγάλη παρέα. Αυτοί πρέπει να ήταν 5-6, συνάντησαν εδώ κάποια άλλα άτομα. Δεν καθίσανε πολύ. Πρέπει να ήταν μία ώρα, μία το πολύ μιάμιση. Έρχεται συχνά για φαγητό, συνήθως δεν πίνει πολύ, δηλαδή άμα θα πιει, θα πιει μία μπύρα. Έρχεται για φαγητό, τα μεσημέρια συνήθως κανένα αναψυκτικό, το βράδυ αυτό, συνήθως έρχεται να φάει μετά τη δουλειά» είπε στην εκπομπή «livenews» ο υπάλληλος του τσιπουράδικου για τον 33χρονο οδηγό της μηχανής.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ