Βόλος: Αφαίρεσαν την τρίαινα από το κρανίο του 69χρονου -Νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση, αναζητείται ο γιος
Featured

Βόλος: Αφαίρεσαν την τρίαινα από το κρανίο του 69χρονου -Νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση, αναζητείται ο γιος

Σοκ έχει προκαλέσει στην κοινωνία του Βόλου η βίαιη επίθεση ενός 40χρονου άνδρα στον 69χρονο πατέρα του, τον οποίο τραυμάτισε σοβαρά με ψαροντούφεκο.

Ειδικότερα, σύμφωνα με όσα γράφει το thenewspaper.gr, ο 69χρονος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας, όπου βρίσκεται διασωληνωμένος και σε καταστολή μετά από πολύωρη χειρουργική επέμβαση.

Πώς έγινε το περιστατικό στον Βόλο -Τον τραυμάτισε δυο φορές

Η επίθεση σημειώθηκε νωρίς το πρωί στην περιοχή των οδών Περραιβού και Γαλλίας στον Βόλο. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 40χρονος γιος, μετά από έντονο καβγά με τον πατέρα του, χρησιμοποίησε ψαροντούφεκο και κατάφερε δύο σοβαρά χτυπήματα στον 69χρονο. Η πρώτη βολή τον τραυμάτισε στο στήθος, ενώ στη δεύτερη, το καμάκι διαπέρασε το κρανίο του από την μία πλευρά στην άλλη, πίσω από το αυτί.

Παρά τη σοβαρότητα των τραυμάτων, ο 69χρονος παρέμεινε συνειδητός και είχε επαφή με το περιβάλλον, γεγονός που προκάλεσε έκπληξη στους διασώστες που έσπευσαν στο σημείο. Άμεσα, ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μετέφερε τον τραυματία στο Νοσοκομείο Βόλου, όπου παρενέβησαν οι πυροσβέστες για να κόψουν το μεταλλικό καμάκι σε δύο σημεία. Στη συνέχεια, ο 69χρονος διακομίστηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, όπου υποβλήθηκε σε νευροχειρουργική επέμβαση για την αφαίρεση του καμακιού από το κεφάλι του.

Ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του 40χρονου

Η κατάσταση της υγείας του 69χρονου παραμένει κρίσιμη, ενώ οι αρχές συνεχίζουν τις έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη, ο οποίος εξαφανίστηκε αμέσως μετά την επίθεση.

Το περιστατικό αυτό έχει σοκάρει την τοπική κοινωνία, καθώς πρόκειται για ένα από τα πιο σοβαρά περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας που έχουν καταγραφεί στην περιοχή. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 40χρονος φέρεται να αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχιατρικά προβλήματα και έχει ιστορικό νοσηλειών.

Οι αστυνομικές αρχές διερευνούν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το περιστατικό, ενώ οι έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη βρίσκονται σε εξέλιξη.

«Είδα έναν κύριο ηλικιωμένο να ναι στην πόρτα με αίματα», λέει μάρτυρας

Αυτόπτης μάρτυρας περιγράφει στον τηλεοπτικό σταθμό MEGA, πως μέχρι να έρθει το ασθενοφόρο, ο 69χρονος παρά το χτύπημα είχε τις αισθήσεις του και στεκόταν όρθιος.

«Άκουσα ασθενοφόρο και αστυνομία πήγα προς τα εκεί είδα έναν κύριο ηλικιωμένο να ναι στην πόρτα με αίματα εδώ πέρα στη μπλούζα και με ένα βέλος από το ψαροντούφεκο στο κεφάλι του. Ήταν όρθιος μέχρι να έρθει το ΕΚΑΒ ήταν όρθιος».

Η Δ/ντρια Ιατρικής Υπηρεσίας Ν. Βόλου, κ. Αντιγόνα Καραθάνου ανέφερε στο ίδιο μέσο: «Το ότι μπόρεσε και ζει αυτός ο άνθρωπος και δεν τραυματίστηκαν ζωτικά στοιχεία του εγκεφάλου και μπόρεσε και ήρθε σε αυτή την κατάσταση είναι πολύ σημαντικό».

 

 

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ