Blue Horizon: Πνιγμός η αιτία θανάτου του 36χρονου Αντώνη Καρυώτη

Blue Horizon: Πνιγμός η αιτία θανάτου του 36χρονου Αντώνη Καρυώτη

Ολοκληρώθηκε η ιατροδικαστική εξέταση στη σορό του άτυχου Αντώνη Kαργιώτη, ο οποίος έχασε τη ζωή του όταν το πλήρωμα του «Blue Horizon» τον πέταξε στη βίαια θάλασσα στην προσπάθειά του να επιβιβαστεί στο πλοίο την ώρα που εκείνο ήταν έτοιμο για αναχώρηση.

Σύμφωνα με πληροφορίες το πόρισμα της ιατροδικαστικής που διενήργησαν ο Προϊστάμενος της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Πειραιά κ. Ηλίας Μπογιόκας και ο ιατροδικαστής κ. Σωκράτης Τσαντίρης έδειξε ότι ο θάνατος του 36χρονου οφείλεται σε «πνιγμό εντός θαλασσίου ύδατος σε έδαφος και κάκωσης κεφαλής».

Συγκεκριμένα διαπιστώθηκε ότι είχε χτύπημα στο κεφάλι ενδεχομένως από τον καταπέλτη το οποίο συνετέλεσε στον πνιγμό κάτι που ωστόσο δεν μπορεί να διαπιστωθεί ιατροδικαστικά.

Μάλιστα, πριν από λίγη ώρα Ένορκη Διοικητική Εξέταση για τις ενέργειες του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά ως προς την διαχείριση του περιστατικού διέταξε ο υπουργός Ναυτιλίας, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης.

Σε βίντεο που ήρθαν στη δημοσιότητα, ο 36χρονος φαίνεται να προσπαθεί να επιβιβαστεί στο πλοίο κατά την αναχώρησή του, όμως άνθρωποι του πληρώματος τον εμποδίζουν με σπρωξιές να ανέβει τουλάχιστον δύο φορές και αφού τον έσπρωξαν, πέφτει στη θάλασσα. Λίγο αργότερα ο 36χρονος χάνει τη ζωή του.

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ