Επίθεση με Bιτριόλι: Ποινή κάθειρξης 15 ετών στην Έφη Κακαράντζουλα

Επίθεση με Bιτριόλι: Ποινή κάθειρξης 15 ετών στην Έφη Κακαράντζουλα

Κάθειρξη 15 ετών επέβαλε με ομόφωνη απόφασή του το δικαστήριο στην 36χρονη Εφη Κακαράντζουλα για το αδίκημα της απόπειρας ανθρωποκτονίας σε βάρος της Ιωάννας Παλιοσπύρου. Για την απείθεια επέβαλε 6μηνη ποινή φυλάκισης.

Αναμένεται η τελική απόφαση για τη συγχώνευση των ποινών.

Nωρίτερα, την ενοχή της κατηγορούμενης για το αδίκημα της απόπειρας ανθρωποκτονίας αποφάσισε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας.

Δικαστές και ένορκοι ομόφωνα κήρυξαν ένοχη την 36χρονη για το συγκεκριμένο αδίκημα και όχι για αυτό τα βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης, όπως η ίδια είχε ζητήσει. Πλέον, με βάση την απόφαση του δικαστηρίου επί της ενοχής της κατηγορούμενης η μέγιστη ποινή που μπορεί να της επιβληθεί είναι τα 15 έτη κάθειρξης.

Ειδικότερα το δικαστήριο δέχθηκε ότι η Έφη Κακαράντζουλα ρίχνοντας το καυστικό υγρό σε βάρος της Ιωάννας Παλιοσπύρου αποπειράθηκε να τη σκοτώσει, αναγνωρίζοντας ότι υπήρξε ενδεχόμενος δόλος στην πράξη της και ότι τελέστηκε σε ήρεμη ψυχική κατάσταση. Επιπλέον την κήρυξε ένοχη και για το αδίκημα της απείθειας.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ