Ατύχημα με ελικόπτερο στην Κεφαλονιά -Πληροφορίες για αναγκαστική προσγείωση και δύο τραυματίες
Φωτογραφία ΕΡΤ

Ατύχημα με ελικόπτερο στην Κεφαλονιά -Πληροφορίες για αναγκαστική προσγείωση και δύο τραυματίες

Ατύχημα με ελικόπτερο συνέβη σήμερα το πρωί της Πέμπτης (8/6) στην Κεφαλονιά, ενώ σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες δύο άτομα έχουν τραυματιστεί ελαφρά.

Μέλη Αερολέσχης που έκαναν βόλτα πάνω από το Ιόνιο είναι, σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο επιβάτες του ελικοπτέρου που έκαναν αναγκαστική προσγείωση στην Κεφαλλονιά το μεσημέρι της Πέμπτης, προκαλώντας την κινητοποίηση των Αρχών.

Όπως αναφέρουν τοπικά Μέσα Ενημέρωσης, πρόκειται για δύο 66χρονους που μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο του Αργοστολίου για προληπτικούς λόγους, με τον έναν εξ αυτών να έχει ελαφρά τραύματα στην ομωπλάτη.

Σύμφωνα με τοπικά Μέσα Ενημέρωσης, ο κυβερνήτης του ελικοπτέρου τύπου Robinson 66, ο οποίος κατάγεται από τη Ζάκυνθο, αντιλήφθηκε έγκαιρα ότι υπήρχε μηχανική βλάβη και γι' αυτό προχώρησε σε αναγκαστική προσγείωση σε οικόπεδο στην περοχή Λειβαθώ κοντά στο χωριό Κλείσματα της Κεφαλλονιάς.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, το ελικόπτερο, το οποίο φέρεται να είχε απογειωθεί από τη Ζάκυνθο, για αρκετή ώρα πριν από την αναγκαστική προσγείωσή του έκανε κύκλους κοντά στο Κάστρο Αγίου Γεωργίου.

Στο σημείο μετέβησαν 10 πυροσβέστες, με δύο οχήματα, ωστόσο οι δύο άνδρες, που είχαν προσγειωθεί αναγκαστικά σε ένα χωράφι, είχαν βγει ήδη από το ελικόπτερο, με αποτέλεσμα οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής να μη χρειαστεί να προχωρήσουν στον απεγκλωβισμό τους.

Την έρευνα της υπόθεσης για τις ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το περιστατικό διεξάγει η Αστυνομία.

elikoptero kefalonia 0806

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ