Ασπρόπυργος: Ληστές έδεσαν επιχειρηματία και του πήραν 100.000 ευρώ και χρυσές λίρες

Ασπρόπυργος: Ληστές έδεσαν επιχειρηματία και του πήραν 100.000 ευρώ και χρυσές λίρες

Στιγμές τρόμου έζησε τα ξημερώματα της Τρίτης (6/9) επιχειρηματίας στον Ασπρόπυργο όταν στο σπίτι του μπήκαν τέσσερις μασκοφόροι οι οποίοι αφού τον ακινητοποίησαν, τον έδεσαν, πήραν χρήματα και χρυσές λίρες από το χρηματοκιβώτιό του και τελικά διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ όλα συνέβησαν στις 4 τα ξημερώματα της Τρίτης όταν οι τέσσερις ληστές μπήκαν στο ισόγειο σπίτι του 27χρονου επιχειρηματία.

Αφού τον ακινητοποίησαν, στη συνέχεια τον έδεσαν με tie wrap και τον υποχρέωσαν να τους παραδώσει τα κλειδιά από το χρηματοκιβώτιό του. Από αυτό οι τέσσερις ληστές πήραν 100.000 ευρώ και 30 χρυσές λίρες.

Στη συνέχεια οι ληστές πήραν το πολυτελές αυτοκίνητο του νεαρού επιχειρηματία και διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση με το όχημα διαφυγής τους να εντοπίζεται αργότερα καμένο στο Μενίδι.

Ο επιχειρηματίας καταφέρε να λυθεί από τα δεσμά του στις 5 τα ξημερώματα της Τρίτης οπότε και ενημέρωσε την ΕΛΑΣ για τη ληστεία σε βάρος του με τους αστυνομικούς να διεξάγουν έρευνες για τον εντοπισμό των ληστών.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS