Αρσάκειο: Μήνυση για απόπειρα ανθρωποκτονίας καταθέτει η οικογένεια του 15χρονου -«Κινδύνεψε η ζωή του»

Αρσάκειο: Μήνυση για απόπειρα ανθρωποκτονίας καταθέτει η οικογένεια του 15χρονου -«Κινδύνεψε η ζωή του»

Μήνυση για απόπειρα ανθρωποκτονίας από κοινού και για παραμέληση εποπτείας ανηλίκων ετοιμάζει η οικογένεια του 15χρονου για το άγριο bullying που δέχθηκε από συμμαθητές του στο Αρσάκειο.

«Συνεδρίασε χθες Τρίτη (11/4) το συμβούλιο καθηγητών και η διοίκηση του σχολείου για την τυχόν απομάκρυνση των φερόμενων ως δραστών ανηλίκων. Έχω πληροφορηθεί ότι δεν έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία, έχει διακοπεί για κάποια άλλη μέρα», τόνισε ο δικηγόρος της οικογένειας, Σπύρος Δημητρίου, μιλώντας στο Mega.

Αρσάκειο: Για «πολύ σοβαρά ποινικά αδικήματα» κάνει λόγο ο δικηγόρος του 15χρονου

Και πρόσθεσε: «Η εξέλιξη για την οικογένεια του παιδιού είναι ότι χθες παραλάβαμε τη δικογραφία. Όσο κι αν το σχολείο προσπαθεί αυτές τις μέρες να υποβαθμίσει το περιστατικό, με τη μικρή μου εμπειρία διακρίνω ποινικά αδικήματα πολύ σοβαρά, σοβαρά πλημμελήματα και κακουργήματα. Διάβασα μια ιατροδικαστική έκθεση από την εξέταση που διενεργήθηκε στο παιδί και βλέπω τραύματα στον λαιμό του. Περιεδέθη με ένα νήμα, το νήμα έχει διατρίσει το δέρμα και αυτό όπως καταλαβαίνετε έθεσε σε κίνδυνο τη ζωή του».

Μήνυση για απόπειρα ανθρωποκτονίας

«Με μήνυση θα ζητήσουμε την ποινική δίωξη όλων των υπευθύνων που προκύπτουν από τη δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας από κοινού και για παραμέληση εποπτείας ανηλίκων», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ο 15χρονος ετοίμαζε βίντεο για τον σχολικό εκφοβισμό
Σύμφωνα με τον δικηγόρο Σπύρο Δημητρίου, την περασμένη Παρασκευή μια καθηγήτρια προσέγγισε τον 15χρονο. «Είχε αναλάβει πριν από έναν μήνα ένα πρόγραμμα μαζί με μια συμμαθήτριά του, να φτιάξουν ένα βίντεο για τον σχολικό εκφοβισμό. Ήρθε λοιπόν η καθηγήτρια σε αυτή τη στιγμή και του είπε ότι ήρθε η ώρα να κάνουμε το μοντάζ για το βίντεο για τον σχολικό εκφοβισμό. Ο 15χρονος της απάντησε ότι είναι λίγο άκυρο το timing, ενώ η καθηγήτρια του απάντησε πως υπερβάλλει για το περιστατικό».

Βίντεο με τις δηλώσεις του δικηγόρου του 15χρονου από το Αρσάκειο

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS