Νέα Σμύρνη: Παραμένει ελεύθερος ο 22χρονος σάτυρος - Αποσύρθηκε η δίκη λόγω των μέτρων για τον κορωνοϊό

Νέα Σμύρνη: Παραμένει ελεύθερος ο 22χρονος σάτυρος - Αποσύρθηκε η δίκη λόγω των μέτρων για τον κορωνοϊό

Απορίας άξιο γιατί είχε πάρει αναβολή για σήμερα, Παρασκευή, ημέρα κατά την οποία επιβάλλεται η διεξαγωγή δικών που αφορούν κρατούμενους κατηγορούμενους
Εκτός πινακίου των υποθέσεων που θα εκδικαστούν από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο έμεινε η δίκη του 22χρονου επιδειξία, καθώς τα μέτρα για τον κορωνοϊό επιβάλλουν τη διεξαγωγή δικών που αφορούν κρατούμενους κατηγορούμενους.

Η δίκη για την υπόθεση, που είχε οριστεί για σήμερα, έπειτα από αναβολή, αποσύρθηκε από το πινάκιο και η διεξαγωγή της θα οριστεί σε άλλο χρόνο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η αναβολή αυτή προκαλεί ερωτήματα, καθώς το τελευταίο διάστημα έχει ανοίξει η συζήτηση περί της απόδοσης Δικαιοσύνης. Είναι απορίας άξιο γιατί ορίστηκε η εκδίκαση για την Παρασκευή, όταν ήταν γνωστό ότι, λόγω των μέτρων για τον κορωνοϊό, ήταν βέβαιο ότι η δίκη θα οδηγηθεί σε απόσυρση.

Ο 22χρονος φοιτητής κατηγορείται για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, αδίκημα που -σύμφωνα με τη δικογραφία- στρέφεται κατά τεσσάρων γυναικών, με τελευταίο περιστατικό αυτό που έλαβε χώρα στη Νέα Σμύρνη το βράδυ της Τετάρτης 5 Μαϊου.

Σε βάρος του 22χρονου, ωστόσο, έχει σχηματιστεί και δεύτερη δικογραφία, έπειτα από καταγγελία συνομήλικής του για κατηγορία σε βαθμό κακουργήματος. Ο φοιτητής έχει κληθεί να δώσει εξηγήσεις στις αστυνομικές αρχές που, με εισαγγελική εντολή, ερευνούν την υπόθεση, ως ύποπτος για απόπειρα βιασμού.

Η υπόθεση αφορά περιστατικό που συνέβη τον Αύγουστο του 2020 στην είσοδο της πολυκατοικίας που μένει η καταγγέλουσα, για το οποίο είχε σχηματιστεί δικογραφία κατά αγνώστου δράστη, έπειτα από καταγγελία της παθούσας. Η 22χρονη αναγνώρισε τον καταγγελόμενο μετά το περιστατικό στη Νέα Σμύρνη.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS