Απίστευτος ισχυρισμός από τον δικηγόρο του 22χρονου επιδειξία: Στο βίντεο ο αντίχειρας φαίνεται σαν μόριο

Απίστευτος ισχυρισμός από τον δικηγόρο του 22χρονου επιδειξία: Στο βίντεο ο αντίχειρας φαίνεται σαν μόριο

Δεν έχει προηγούμενο ο ισχυρισμός του δικηγόρου του 22χρονου σάτυρου, ο οποίος εκτός από τη νεαρή γυναίκα στη Νέα Σμύρνη κατηγορείται κι από άλλες τρεις γυναίκες για παρόμοιες επιθέσεις.

Ο δικηγόρος του κατηγορούμενου τοποθετήθηκε σήμερα για πρώτη φορά στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, μεταφέροντας τους ισχυρισμούς του κατηγορούμενου.

«Στο βίντεο αυτό, όπως βλέπει κάποιος που βρίσκεται σε μια απομακρυσμένη περιοχή της Ελλάδας, βλέπει να έχουν καλυφθεί τα γεννητικά του όργανα με μία θολούρα, επίτηδες για να μη φαίνονται. Κάνει λοιπόν τον συνειρμό αυτός που βλέπει το βίντεο ότι εκεί εκτίθενται πλήρως αυτά τα γεννητικά όργανα. Κανένας δεν ασχολήθηκε πλήρως με αυτό το βίντεο, το οποίο είναι παράνομο αποδεικτικό μέσο γιατί πρόκειται για πλημμέλημα, και δεν έπρεπε να δημοσιοποιηθεί, έπρεπε η συγκεκριμένη παθούσα να το δώσει στην αστυνομία και η αστυνομία να κάνει την δουλειά της» δήλωσε ο συνήγορος του 22χρονου, Γιώργος Μυταλούλης, μιλώντας στην τηλεόραση του Alpha.

«Όταν στρίβει μάλιστα για να φύγει ο 22χρονος, αν κάνετε μία ανάλυση, ότι ο αντίχειρας του αριστερού χεριού, φαίνεται σαν να είναι το μόριο. Η παθούσα πιστεύει ότι είδε τα γεννητικά του όργανα από το βίντεο.

Δεν της τα έδειξε ποτέ ζωντανά τα γεννητικά του όργανα. Εγώ βλέποντας αυτό το βίντεο, δεν βλέπω αντρικό μόριο» υποστήριξε στη συνέχεια.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ