Αμαλιάδα: Τα έκαναν «γυαλιά-καρφιά» σε συναυλία τράπερ - Μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο

Αμαλιάδα: Τα έκαναν «γυαλιά-καρφιά» σε συναυλία τράπερ - Μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο

Σοκ προκαλούν τα επεισόδια που έλαβαν χώρα σε νυχτερινό κέντρο στην Αμαλιάδα και πιο συγκεκριμένα κατά τη διάρκεια συναυλίας τράπερ. Για την ακρίβεια, δύο παρέες τα έκαναν «γυαλιά-καρφιά» ενώ δεν έλειψαν οι τραυματισμοί και τα χτυπήματα, τα οποία παρ’ ολίγον να αποβούν μοιραία.

Η κατάσταση εκτροχιάστηκε με ύβρεις, φωνές, γροθιές και χτυπήματα με σπασμένο μπουκάλι, που λίγο έλειψε να στοιχίσουν ζωές. Ένα άτομο τραυματίστηκε σοβαρά και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο. Άλλο ένα διακομίστηκε επίσης σε νοσοκομείο στην Ηλεία, με τους αστυνομικούς να εξετάζουν τις εικόνες από τις κάμερες ασφαλείας.

Όλα ξεκίνησαν λίγο μετά την live εμφάνιση γνωστού τράπερ που φέρει την καταγωγή του από την Ηλεία.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, δύο νεαροί 21 και 22 ετών στράφηκαν εναντίον μιας παρέας τεσσάρων ατόμων χτυπώντας έναν εξ αυτών στο κεφάλι με μπουκάλι και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Αμαλιάδας, όπου οι γιατροί, λόγω της σοβαρότητας των τραυμάτων του, έκριναν επιβεβλημένο να μεταφερθεί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου. Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε ακόμα ένας άνδρας ο οποίος φέρει πιο ελαφρά τραύματα.

Το επεισόδιο σύμφωνα με πληροφορίες του ilialive.gr ξεκίνησε περίπου στις 02.30 τη νύχτα, όταν μέσα στο μαγαζί δύο αδέρφια από την Αμαλιάδα ηλικίας 23 και 21 ετών φέρονται να στράφηκαν κατά μιας παρέας 4 ατόμων από την Αλβανία. Αφού επικράτησε πανικός μέσα στο club, η συμπλοκή των έξι συνεχίστηκε στον πεζόδρομο σε λεκτικό κυρίως επίπεδο.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ