Αλέξης Κούγιας: Ανέλαβε την εκπροσώπηση της οικογένειας του Γιάννη Καλλιάνου για τον θάνατο του πατέρα του

Αλέξης Κούγιας: Ανέλαβε την εκπροσώπηση της οικογένειας του Γιάννη Καλλιάνου για τον θάνατο του πατέρα του

Το γραφείο του Αλέξη Κούγια ανέλαβε τη νομική εκπροσώπηση της οικογένειας Καλλιάνου σχετικά με τις συνθήκες νοσηλείας και τον θάνατο του Δημήτρη Καλλιάνου, πατέρα του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας.

Στη σχετική ανακοίνωση το γραφείο του κ. Κούγια αναφέρει ότι αφού λάβει στην κατοχή του τον ιατρικό φάκελο θα προχωρήσει στις περαιτέρω νομικές ενέργειες κατά όλων των υπευθύνων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά τον θάνατο του Δημήτρη Καλλιάνου, η διοίκηση του Αττικού Νοσοκομείου διέταξε Ένορκη Διοικητική Εξέταση (ΕΔΕ) για τις συνθήκες νοσηλείας του.

Η ανακοίνωση του γραφείου του Αλέξη Κούγια

«Ο κ. Γιάννης Καλλιάνος, η μητέρα του και ο αδελφός του ανέθεσαν στον επικεφαλής του γραφείου μας κ. Αλέξιο Κούγια τη νομική τους εκπροσώπηση στην υπόθεση που έχει δημοσιοποιηθεί τις τελευταίες ημέρες από τον κ. Γιάννη Καλλιάνο και αφορά τις συνθήκες νοσηλείας και τις ιατρικές επιλογές γιατρών γνωστού νοσοκομείου της Αθήνας, όπου νοσηλεύτηκε ο πατέρας του και μετά από μια σειρά ακρωτηριασμών, ενώ αρχικά οι γιατροί του νοσοκομείου τον είχαν διαβεβαιώσει ότι η κατάσταση της υγείας του πατέρα του ήταν τέτοια που δεν κινδύνευε η ζωή του σε καμία περίπτωση, τελικώς υπέστη ανακοπή, ακολούθως περιήλθε σε κωματώδη κατάσταση και σήμερα έχασε τη ζωή του.

Το δικηγορικό μας γραφείο με τους συνεργάτες του και τη βοήθεια ειδικών ιατροδικαστών, αφού λάβουμε στην κατοχή μας τον ιατρικό φάκελο τον οποίον θα μελετήσουν οι επιστημονικοί συνεργάτες μας, θα προσχωρήσουμε στις περαιτέρω νόμιμες ενέργειες κατά όλων των υπευθύνων».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ