Σοκ στο Αγρίνιο: Νεκρός 14χρονος που έκανε ποδήλατο έξω από το χωριό του -Επεσε και χτύπησε

Σοκ στο Αγρίνιο: Νεκρός 14χρονος που έκανε ποδήλατο έξω από το χωριό του -Επεσε και χτύπησε

Ανείπωτη τραγωδία σημειώθηκε στο Αγρίνιο με έναν 14χρονος να χάνει τη ζωή του, το απόγευμα της Τετάρτης (26/4), μετά από πτώση με ποδήλατο.

Ειδικότερα, όπως αναφέρει το pelop.gr, ο ανήλικος εκινείτο σε αγροτικό δρόμο στο χωριό Κυψέλη, όταν το ποδήλατό του εξετράπη της πορείας και σύμφωνα με πληροφορίες, έπεσε σε κρημνώδες σημείο.

Ο 14χρονος, φέροντας σοβαρά τραύματα, μεταφέρθηκε εσπευσμένα με τη συνδρομή της Αστυνομίας στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, όπου και κατέληξε.

Αγρίνιο: Πώς έγινε η πτώση του 14χρονου -Χτύπησε το κεφάλι σε βράχο

Ο 14χρονος μαζί με έναν ξάδελφο του, σύμφωνα με πληροφορίες του agriniopress.gr, λίγο έξω από το χωριό πήγαν βόλτα με τα ποδήλατα τους, μέσω ενός χωματόδρομου που είχε διανοιχτεί σαν αντιπυρική ζώνη. Σύμφωνα με πληροφορίες κατά την επιστροφή, ο ανήλικος έχασε τον έλεγχο του ποδηλάτου του, με αποτέλεσμα να πέσει και να χτυπήσει με δύναμη με το κεφάλι σε βράχο.

Ο ξάδελφος του κάλεσε σε βοήθεια και ο 14χρονος βαριά τραυματισμένος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Αγρινίου, συνοδεία αστυνομίας, ώστε να μην χαθεί ούτε λεπτό.

Δυστυχώς παρά τις προσπάθειες διασωστών και ιατρών στη συνέχεια, το παιδί δεν τα κατάφερε. Πληροφορίες αναφέρουν πως έφερε συντριπτικό χτύπημα στον αυχένα.

Αγρίνιο: Κατέρρευσαν οι γονείς του 14χρονου

Στο νοσοκομείο έσπευσαν οι γονείς του 14χρονου, συγγενείς και συγχωριανοί του παιδιού. Τα νέα όμως για την τραγική κατάληξη του μαθητή «μούδιασαν» τους πάντες και οδήγησαν στην κατάρρευση τον πατέρα και τη μάνα του παιδιού, που έχασαν με αυτόν τον τραγικό τρόπο, από τη μια στιγμή στην άλλη, το μοναδικό παιδί που είχαν.

Η οικογένεια του 14χρονου, που ήταν μαθητής στο Γυμνάσιο Λεπενούς, ήταν πολύ γνωστή και αγαπητή στην τοπική κοινωνία.

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ