Αγρίνιο: Προφυλακιστέος ο ιερέας - Αρνείται τις κατηγορίες για παιδική πορνογραφία

Αγρίνιο: Προφυλακιστέος ο ιερέας - Αρνείται τις κατηγορίες για παιδική πορνογραφία

Προφυλακιστέος κρίθηκε από την Ανακρίτρια Αγρινίου ο 49χρονος ιερέας που κατηγορείται για τον βιασμό ανήλικων κοριτσιών. Ο ιερέας επρόκειτο να απολογηθεί σήμερα για τις κατηγορίες που τον βαραίνουν, ωστόσο για ακόμα μια φορά αρνήθηκε να απολογηθεί καθώς αρνήθηκε τις κατηγορίες σε βάρος του για κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας.

Χθες ο ιερέας είχε μεταβεί ξανά στο Δικαστικό Μέγαρο Αγρινίου για να απολογηθεί, όμως ο δικηγόρος του, Δημήτρης Νικάκης, κατέθεσε αίτημα ακύρωσης της προδικασίας για το αυτόφωρο αδίκημα καθώς η υπεράσπιση του ιερέα αρνείται ότι οι φωτογραφίες που βρέθηκαν στον υπολογιστή του αποτελούν υλικό παιδικής πορνογραφίας και έκανε λόγο για κατασκευασμένη δικογραφία.

Όπως έγινε γνωστό όμως σήμερα στις 9:30 το πρωί, το αίτημα της υπεράσπισης για ακύρωση της προδικασίας απορρίφθηκε από το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών.

Τονίζεται ότι η συγκεκριμένη διαδικασία αφορά τις κατηγορίες για κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας και όχι αυτές που υπάρχουν σε βάρος του 49χρονου για βιασμό ανηλίκων.

Υπενθυμίζεται ότι εκείνες οι καταγγελίες αφορούν δύο νεαρές γυναίκες ηλικίας 27 και 22 ετών οι οποίες κατήγγειλαν στην αστυνομία ότι πριν από χρόνια, όταν ήταν 13 και οκτώ ετών αντίστοιχα, είχαν βιαστεί από τον ιερέα.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS