Άγιοι Ανάργυροι: Ο 39χρονος πριν σκοτώσει την Κυριακή είχε κάνει χρήση κοκαΐνης - Το κοκτέιλ ουσιών πριν από το έγκλημα

Άγιοι Ανάργυροι: Ο 39χρονος πριν σκοτώσει την Κυριακή είχε κάνει χρήση κοκαΐνης - Το κοκτέιλ ουσιών πριν από το έγκλημα

Νέα συγκλονιστικά στοιχεία έρχονται στο φως αναφορικά με την γυναικοκτονία της 29χρονης Κυριακής Γρίβα.

Σύμφωνα με το Star, η τοξικολογική εξέταση του 39χρονου γυναικοκτόνου, έδειξε ότι εκτός από χάπια και αλκοόλ, είχε κάνει χρήση κοκαΐνης αλλά και άλλων ναρκωτικών ουσιών. Μάλιστα ειδικοί εξηγούν ότι - παρά το κοκτέιλ των ουσιών - ήταν απόλυτα λειτουργικός και γνώριζε ακριβώς τι έκανε.

«Κατανάλωσα κρασί και ουσίες», είπε στην απολογία του ο 39χρονος γυναικοκτόνος χωρίς όμως να αποκαλύψει ποιες ειναι αυτές οι ουσίες. Τις αποκάλυψε η τοξικολογική έκθεση στις 2 Απριλίου, λίγες ώρες μετά το έγκλημα και φέρνει στο φως το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR.

Τι έδειξε η τοξικολογική εξέταση:

Βρέθηκε θετικός σε: Αμφεταμίνες, κανναβινοειδή, κοκαΐνη, οπιούχα και Βαρβιτουρικά

Στις δε Βενζοδιαζεπίνες που αντιστοιχούν σε αγχολυτικά - ηρεμιστικά χάπια, η συγκέντρωση που εντοπίστηκε ήταν εξαιρετικά υψηλή

Την επόμενη ημέρα, στις 3 Απριλίου, η τοξικολογική εξέταση τον βγάζει αρνητικό στα ναρκωτικά και η τιμή στις βενζοδιαζεπίνες πέφτει. Με δεδομένο ότι όπως έχει αποκαλυφθεί ο δράστης έχει νοσηλευθεί δύο φορές ως τοξικομανής, ειδικοι εξηγούν την επίδραση που είχαν τα ναρκωτικά πάνω του. Αυτό που συμπεραίνεται είναι ότι ο 39χρονος έκανε χρήση ναρκωτικών, ενώ σχεδίαζε τη δολοφονία της Κυριακής με δεδομένο ότι η οικογένεια του κοριτσιού κάνει λογο για προμελετημένο έγκλημα.

Η Κυριακή είχε φωτογραφίες του δράστη στην τσάντα της

Την ίδια στιγμή όπως αποκάλυψε το Star η άτυχη 27χρονη όταν έφθασε στο Αστυνομικό Τμήμα των Αγίων Αναργύρων, είχε μέσα στην τσάντα της δύο φωτογραφίες του δράστη αλλά και πέντε σελίδες από ιδιόχειρες σημειώσεις του. Ήταν τα στοιχεία που αποδείκνυαν τις απειλές του προς εκείνη αλλά και την ταυτότητά του.

Επιπλέον, στο τσαντάκι του ο δράστης είχε 10 ηρεμιστικά χάπια, τη μωβ θήκη του φονικού μαχαιριού αλλά και το εισιτήριο με το οποίο ταξίδεψε την προηγούμενη ημερα από την Άρτα.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ