ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Σε Λαμία και Κόρινθο το Ράλλυ Ακρόπολις

Το Ράλλυ Ακρόπολις θα φιλοξενηθεί σε τρεις Περιφέρειες της χώρας μας από τις 9 έως τις 12 Σεπτεμβρίου: Στην Αττική, με την εκκίνηση να δίδεται κάτω από τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολις, κατόπιν στην Πελοπόννησο, με ειδικές διαδρομές στην Κορινθία, και μέσω της Στερεάς Ελλάδας θα κατευθυνθεί στη Λαμία, στην έδρα του αγώνα.

Πριν από τις ανακοινώσεις του υφυπουργού Αθλητισμού, προηγήθηκε στο ΟΑΚΑ, στην έδρα της Motorsport Greece, της οργανωτικής επιτροπής του Ράλλυ Ακρόπολις, σύσκεψη του κ. Αυγενάκη με τη συμμετοχή των:

•Δημήτρη Φραγκάκη, Γενικού Γραμματέα Ελληνικού Οργαννισμού Τουρισμού,

•Γιώργου Πατούλη, Περιφερειάρχη Αττικής,

•Φάνη Σπανού, Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας,

•Παναγιώτη Νίκα, Περιφερειάρχη Πελοποννήσου,

•Κώστα Μπακογιάννη, Δημάρχου Αθηναίων,

•Ευθύμη Καραΐσκο, Δήμαρχο Λαμιέων,

•Γιώργο Γκιώνη, Δήμαρχο Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων,

όπου συζητήθηκαν οι λεπτομέρειες για τη σπουδαία επιστροφή της διοργάνωσης, που αποτελεί εθνικό προϊόν.

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού αναφέρθηκε στον θετικό παγκόσμιο αντίκτυπο της επιστροφής του Ράλλυ Ακρόπολις στο WRC, στην προβολή και στα τεράστια οφέλη της Ελλάδας σε αθλητικό, τουριστικό και οικονομικό επίπεδο, αλλά και στην προώθηση της οδικής ασφάλειας. Ο κ. Φραγκάκης υπερθεμάτισε για τη μεγάλη επιτυχία της διοργάνωσης, την τόνωση που θα δώσει τουριστικά στη χώρα μας και την παγκόσμια προβολή που θα κεφαλαιοποιήσει η Ελλάδα.

Ο κ. Πατούλης δεσμεύθηκε για κάθε βοήθεια της Περιφέρειας, όπου χρειαστεί, ώστε η διοργάνωση να είναι άψογη, και οι κ. Σπανός και Νίκας συμφώνησαν στην ορθή φιλοσοφία και λογική να «απλωθεί» ο αγώνας, διαφημίζοντας όσο το δυνατόν περισσότερα μοναδικά μέρη των τριών Περιφερειών.

Ο κ. Μπακογιάννης επισήμανε πως τα φώτα του παγκόσμιου μηχανοκίνητου αθλητισμού πέφτουν και πάλι στην Αθήνα, σε μία διοργάνωση που προβάλλει, βέβαια, ολόκληρη τη χώρα, και αναφέρθηκε στη μεγάλη προσπάθεια που είχε κάνει ως περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας για να αναβιώσει και να αναδειχθεί ο θεσμός.

 ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΓΙΩΡΓΟΣ Ν. ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ

Αγιοκατατάξεις Εθνοϊερομαρτύρων

 Copyright © 2014 - 2021 YSTEROGRAFO NEWS