Ξεκινά το 55ο Ράλλυ Ακρόπολις: Οι συμμετοχές, το πρόγραμμα και οι ειδικές διαδρομές του αγώνα

Ξεκινά το 55ο Ράλλυ Ακρόπολις: Οι συμμετοχές, το πρόγραμμα και οι ειδικές διαδρομές του αγώνα

Επιστρέφει μετά από οκτώ χρόνια το Ράλλυ Ακρόπολις, περιλαμβάνοντας γνωστές και αγαπημένες ειδικές διαδρομές και μία σούπερ ειδική στην καρδιά της Αθήνας.

Από τις 9 μέχρι τις 12 Σεπτεμβρίου οι κορυφαίοι οδηγοί ράλι θα ζήσουν τη μαγεία που προσφέρει το «Ράλι των Θεών» και θα αναμετρηθούν με τις δικές τους αντοχές και δυνάμεις στις σούπερ απαιτητικές ειδικές διαδρομές που έχουν σχεδιαστεί για τον αγώνα.

Οι 15 ειδικές διαδρομές

Ο φετινός αγώνας διοργανώνεται σε τρεις σημαντικές περιοχές της χώρας και αποτελείται από 15 ειδικές διαδρομές, με την τελετή εκκίνησης να δίνεται την Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου στις 17:30 κάτω από τον ιερό Βράχο της Ακρόπολης.

Αμέσως μετά τη σκυτάλη θα πάρει η περιοχή γύρω από την Πλατεία Συντάγματος, όπου θα διεξαχθεί η ειδική διαδρομή «COSMOTE 5G Athens Stage».

Την επόμενη ημέρα ο αγώνας θα συνεχιστεί αρχικά στην Πελοπόννησο και την Κορινθία στη βραβευμένη από το κοινό του WRC ειδική διαδρομή «Άγιοι Θεόδωροι» και στο Λουτράκι, ενώ το Σάββατο και την Κυριακή οι ιστορικότερες διαδρομές του Ράλλυ Ακρόπολις στη Στερεά Ελλάδα θα έχουν την τιμητική τους.

Δείτε ΕΔΩ όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τις συμμετοχές, το πρόγραμμα και τις ειδικές διαδρομές.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS