H Mercedes παρουσίασε το νέο της μονοθέσιο για το 2022

H Mercedes παρουσίασε το νέο της μονοθέσιο για το 2022

Στο νέο της μονοθέσιο η Mercedes άλλαξε τον βασικό μαύρο χρωματισμό των τελευταίων δύο σεζόν επιστρέφοντας με την W13 στο γνωστό ασημί χρώμα με το οποίο μας είχε συστηθεί ως ομάδα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της F1 το 2010. Κόκκινες πινελιές συνοδεύουν το λογότυπο της INEOS, ενώ το πράσινο έμβλημα της Petronas, βασικού χορηγού της ομάδας, απαντάται σε κομβικά σημεία πάνω στο μονοθέσιο.

H οδηγός αγώνων, Naomi Schiff και η δημοσιογράφος του Sky Sports, Natalie Pinkham, η οποία ανέλαβε και την παρουσίαση της McLaren προ μιας εβδομάδας, καλωσόρισαν άπαντες στην εκδήλωση παρουσίασης της W13 που έλαβε χώρα στο Silverstone της Μ. Βρετανίας.

 

Στη συνέχεια, οι δύο πιλότοι έκαναν την εμφάνιση τους, με τον Lewis Hamilton και τον George Russell να κάθονται δίπλα στον Toto Wolff. Ο Russell αποτελεί το νέο αίμα στην ομάδα παραλαμβάνοντας τη σκυτάλη από τον Valtteri Bottas, ύστερα από πέντε συναπτά έτη παρουσίας του Φινλανδού στα γκαράζ της Mercedes. O Βρετανός, έχοντας αγωνιστεί για τρεις σεζόν με τη Williams, καλείται να αποδείξει πως μπορεί να σταθεί επάξια στο πλευρό του επτά φορές Παγκόσμιου Πρωταθλητή Lewis Hamilton.

Στόχοι της ομάδας από το Brackley είναι η σωστή «μετάφραση» των νέων κανονισμών εντός πίστας, και εν συνεχεία η κατάκτηση και των δύο Πρωταθλημάτων. Υπενθυμίζουμε ότι από το 2014 μέχρι και την περσινή σεζόν η Mercedes έχει κατακτήσει 8 συνεχόμενους τίτλους στο Πρωτάθλημα Κατασκευαστών, κάτι που αποτελεί ρεκόρ στην ιστορία της F1.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ