Hilton: Ένα ξενοδοχείο αποκλειστικά για πανάκριβα αυτοκίνητα

Hilton: Ένα ξενοδοχείο αποκλειστικά για πανάκριβα αυτοκίνητα

H αλυσίδα ξενοδοχειακών μονάδων Hilton προσφέρει μια πρωτότυπη υπηρεσία στους κατόχους ακριβών αυτοκινήτων. Η νέα εγκατάσταση δεν αφορά τη φυσική παρουσία ανθρώπων αλλά τετράτροχων θησαυρών. 

Οι ιθύνοντες της εταιρείας Hilton προχωρούν τις VIP υπηρεσίες ένα βήμα παραπάνω, λανσάροντας ένα πολυτελές ξενοδοχείο που προορίζεται αποκλειστικά για ακριβά αυτοκίνητα. Σε μια έκταση, λοιπόν, που ξεπερνά τα 80.000 τετραγωνικά μέτρα στο Hertfordshire της Αγγλίας μπορούν να φιλοξενηθούν με απόλυτη ασφάλεια οχήματα μεγάλης αξίας, οι ιδιοκτήτες των οποίων θέλουν να βιώσουν σε κάθε επίπεδο υψηλής ποιότητας υπηρεσίες, ανάλογες με το κόστος που έχουν καταβάλει για να αποκτήσουν τα οχήματά τους. 

hilton cars1
Το τριώροφο VIP parking είναι πλήρως φυλασσόμενο με υπερσύγχρονα συστήματα ασφάλειας και αισθητήρες που ρυθμίζουν τη θερμοκρασία και την υγρασία ώστε η συντήρηση των αυτοκινήτων να γίνεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Παράλληλα, κάθε ιδιοκτήτης έχει πρόσβαση σε υπηρεσίες συντήρησης – service, ενώ μπορούν να γίνουν και ανακατασκευές συλλεκτικών μοντέλων κάτω από τις πιο αυστηρές προδιαγραφές που ορίζει κάθε κατασκευαστής. Η εταιρεία διαχείρισης του εν λόγω χώρου στάθμευσης μπορεί να αναλάβει και προετοιμασία – αναβάθμιση οχήματος προκειμένου αυτό να λάβει μέρος σε αγώνες. 

Συνεχίζοντας στον τομέα των καινοτόμων υπηρεσιών, αν επιθυμεί ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου να γίνει πελάτης του συγκεκριμένου πάρκινγκ δε χρειάζεται καν να το επισκεφτεί, καθώς τα στελέχη της εταιρείας αναλαμβάνουν τη μεταφορά του αυτοκινήτου του από και προς το χώρο στάθμευσης, ακόμη και αν πρόκειται για κάποια περιοχή εκτός Αγγλίας. 

Τα κόστη που θα χρειαστεί να καταβάλει κάποιος για αυτές τις υπηρεσίες διαμορφώνονται κατά περίπτωση και δεν έχουν προς το παρόν ανακοινωθεί από την εταιρεία διαχείρισης του χώρου.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS