Κακοκαιρία Elias: Απόκοσμες εικόνες στη Λίμνη Ευβοίας – Δρόμοι «πνίγηκαν» στις λάσπες, η θάλασσα άλλαξε χρώμα

Κακοκαιρία Elias: Απόκοσμες εικόνες στη Λίμνη Ευβοίας – Δρόμοι «πνίγηκαν» στις λάσπες, η θάλασσα άλλαξε χρώμα

Απόκοσμες είναι οι εικόνες από την Λίμνη Ευβοίας, που πλήττεται σφοδρά από την κακοκαιρία Elias, με ισχυρές βροχές και καταιγίδες. Είναι τόσο μεγάλος ο όγκος του νερού που έχει πέσει στην περιοχή, ώστε το χώμα από τα βουνά έχει παρασυρθεί από τους χειμάρρους και η λάσπη έχει καταλήξει στη θάλασσα.

Όπως φαίνεται στις εικόνες, το χρώμα του νερού έχει αλλάξει και από μπλε έχει γίνει καστανοκόκκινο. Τις φωτογραφίες δημοσιεύει η ιστοσελίδα Adventure Evia.

Οι δρόμοι στη Λίμνη Ευβοίας έχουν πλημμυρίσει λόγω της νεροποντής, με αποτέλεσμα η περιοχή να θυμίζει… Βενετία. Η νέα κακοκαιρία «σαρώνει» την βόρεια Εύβοια, με την Πυροσβεστική Υπηρεσία να έχει δεχτεί δεκάδες κλήσεις για αντλήσεις υδάτων και κοπές δέντρων, ενώ ήδη έχουν γίνει απεγκλωβισμό πολιτών που είχαν παγιδευτεί σε πλημμυρισμένα ισόγεια ή ακόμη και σε αυτοκίνητα.

Δείτε τις φωτογραφίες από την Λίμνη Ευβοίας που δημοσιεύει η ιστοσελίδα Ιστιαία News:

Σημειώνεται ότι οι δυνάμεις του Πυροσβεστικού Σώματος της βόρειας Εύβοια ενισχύθηκαν με ειδικές ομάδες (ΕΜΟΔΕ, ΕΜΑΚ) από τη Θεσσαλία και την Στερεά Ελλάδα και από το πρωί επιχειρούν στο βόρειο τμήμα του νησιού, το οποίο πλήττεται από τα έντονα καιρικά φαινόμενα.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ