Πλημμύρες στην Εύβοια: Σοκάρουν οι ιστορίες των θυμάτων και οι μαρτυρίες κατοίκων

Πλημμύρες στην Εύβοια: Σοκάρουν οι ιστορίες των θυμάτων και οι μαρτυρίες κατοίκων

Δύσκολη ήταν και η χθεσινή νύχτα για τους κατοίκους της Εύβοιας, καθώς όλοι προσπαθούν να συνειδητοποιήσουν τι συνέβη για την φονική καταστροφή που σάρωσε τον τόπο.

Οπως είπε νωρίς το πρωί στον ΣΚΑΪ κάτοικος του Λευκαντίου «Κανείς δε μπορούσε να περιμένει αυτή την ποσότητα βροχής. Μαγαζιά έχουν καταστραφεί, το ίδιο και σπίτια».

Ο δρόμος μπροστά από το σπίτι του είχε γεμίσει νερά, όπως είπε, και προσπαθούσαν επί ώρες να απομακρύνουν τα χόρτα από τα φρεάτια. Ρεύμα δεν είχαμε τις πρώτες ώρες».

Πολλοί είναι εκείνοι που θα μείνουν σε σπίτια φίλων, καθώς η πλημμύρα κατέστρεψε τα σπίτια τους, ενώ η μεταφορά σε άλλες περιοχές είναι δύσκολη. Άλλοι δεν κοιμήθηκαν και καθόλου, ανέφερε ο κάτοικος στο Λευκαντί Ευβοίας.

Από την καταστροφή που άφησε πίσω της επτά νεκρούς, ένας άνθρωπος παραμένει αγνοούμενος στην περιοχή. Όπως είπε ο κάτοικος Λευκαντίου «Δεν υπήρχε καμία ενημέρωση. Απλώς ξυπνήσαμε και είδαμε ποτάμια νερού και λάσπης».

Σοκάρουν οι ιστορίες της τραγωδίας από τις πλημμύρες στην Εύβοια.

Η απίστευτη κακοκαιρία έφερε ανείπωτο θρήνο καθώς επτά άνθρωποι,έχασαν τη ζωή τους.

Ανθρωποι ηλικιωμένοι που δεν πρόλαβαν να αντιδράσουν και τους έπνιξαν τα ορμητικά νερά, αλλά και ένα βρέφος 8 μηνών που το άρπαξε ο χείμμαρος μέσα από τα χέρια της μητέρας του και ένα ζευγάρι 40άρηδων που πνίγηκαν μέσα στο σπίτι τους.

Πρόκειται για μια 38χρονη γυναίκα και τον 42χρονο σύζυγό της, οι οποίοι βρέθηκαν νεκροί, αργά το απόγευμα της Κυριακής, μέσα στο σπίτι τους, στο χωριό Αμφιθέα του Δήμου Διρφύων - Μεσσαπίων.

Ήταν και οι δύο αγνοούμενοι επί ώρες. Πρώτα βρέθηκε νεκρή η 38χρονη και λίγο αργότερα ο 42χρονος.

Στο σπίτι του αδικοχαμένου ζευγαριού, στο πλαίσιο της αναζήτησης τους, έσπευσαν πυροσβέστες και αστυνομικοί.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS