Η φωτογραφία του Nίκου Αλιάγα με τη Νάνα Μούσχουρη μετά την παράδοση της Ολυμπιακής Φλόγας στους Γάλλους - «Mon amie»

Η φωτογραφία του Nίκου Αλιάγα με τη Νάνα Μούσχουρη μετά την παράδοση της Ολυμπιακής Φλόγας στους Γάλλους - «Mon amie»

Tο απόγευμα της Παρασκευής 26 Απριλίου πραγματοποιήθηκε η τελετή παράδοσης της Ολυμπιακής Φλόγας στο Παναθηναϊκό Στάδιο, όπου η Νάνα Μούσχουρη είχε κεντρικό ρόλο, καθώς απήγγειλε τόσο τον εθνικό ύμνο της Γαλλίας όσο και τον ελληνικό. Παρουσιαστής της εκδήλωσης ήταν ο Νίκος Αλιάγας.

Μετά από το ταξίδι της Ολυμπιακής Φλόγας για 11 ημέρες επί ελληνικού εδάφους κι αφού έτυχε παντού ενθουσιώδους υποδοχής, παραδόθηκε στην αντιπροσωπεία της Οργανωτικής Επιτροπής «Παρίσι 2024».

Η καταξιωμένη ερμηνεύτρια ερμήνευσε τους Εθνικούς Ύμνους της Ελλάδας και της Γαλλίας συνοδεία της Εθνικής Συμφωνικής Ορχήστρας και Χορωδίας της ΕΡΤ. Την Καλλιτεχνική Διεύθυνση Χορωδίας είχε αναλάβει η Μαρίνα Σάττι, ενώ τη Μουσική Διεύθυνση ο Μιχάλης Οικονόμου.

Μετά την παράδοση της φλόγας, ο παρουσιαστής και η Νάνα Μούσχουρη πόζαραν αγκαλιασμένοι στον φακό της κάμερας. Ο Nίκος Αλιάγας ανέβασε μάλιστα το κοινό τους στιγμιότυπο στον λογαριασμό του στο Instagram και έγραψε: «Mon amie [σ.σ. η φίλη μου]».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ