O Ζερόμ Καλούτα ξεκαθαρίζει ότι δεν πληρώθηκαν με τον Θανάση Αλευρά για τη Eurovision -Η ανάρτηση

O Ζερόμ Καλούτα ξεκαθαρίζει ότι δεν πληρώθηκαν με τον Θανάση Αλευρά για τη Eurovision -Η ανάρτηση

Ο Ζερόμ Καλούτα και ο Θανάσης Αλευράς έγιναν στόχος σφοδρών επικρίσεων μετά τη σειρά λαθών στα οποία υπέπεσαν κατά την παρουσίαση της φετινής Eurovision.

Ο Ζερόμ Καλούτα απέκρουσε αρχικά την κριτική που δέχτηκαν λέγοντας πώς κατέβαλαν μεγάλη προσπάθεια προκειμένου να προετοιμαστούν για τον τηλεοπτικό αέρα και ότι μάλιστα διάβασαν περισσότερο και από όταν έδιναν πανελλήνιες.

Η διάψευση για τα περί αμοιβής για τον σχολιασμό της Eurovision 2024

Στη συνέχεια, θέλοντας να διαψεύσει τα όσα ακούστηκαν για την αμοιβή των δυο καλλιτεχνών, ο Ζερόμ Καλούτα έκανε μια αναδημοσίευση ανάρτησης στην οποία συνεργάτιδά του αναφέρει ότι κανένας από τους δυο δεν έλαβε χρήματα για τον σχολιασμό της Eurovision 2024.

«Ανακοίνωση! Οι σχολιαστές της Eurovision δεν έλαβαν καμία αμοιβή! Η συμμετοχή τους ήταν χωρίς χρήματα αμισθί!! Και οι δημοσιογράφοι (όλοι τους) το ξέρουν αλλά θέλουν να δημιουργούν εντυπώσεις. Όλοι οι θιγμένοι μπορείτε να κοιμηθείτε καλύτερα απόψε! Το κρατικό χρήμα δεν σπαταλήθηκε!», αναφέρεται στην ανάρτηση που αναδημοσίευεσε ο διάσημος τραγουδιστής και μουσικός.

Ακολουθεί η ανάρτηση του Ζερόμ Καλούτα:

zerom kalouta anartisi amoivi

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ