Eurovision: Αυτό είναι το κλιπ της κυπριακής συμμετοχής -Η Ελενα Τσαγκρινού τραγουδά El Diablo [βίντεο]

Eurovision: Αυτό είναι το κλιπ της κυπριακής συμμετοχής -Η Ελενα Τσαγκρινού τραγουδά El Diablo [βίντεο]

Κυκλοφόρησε το κλιπ για το «El Diablo», την επίσημη συμμετοχή της Κύπρου για την εφετινή Eurovision, το οποίο και ερμηνεύει η Έλενα Τσαγκρινού.
Το «El Diablo» είναι ένα δυνατό pop anthem, με αγγλικό στίχο και τις λέξεις του τίτλου στα ισπανικά, το οποίο υπογράφουν οι δημιουργοί Thomas Stengaard, Jimmy «Joker» Thornfeldt, Laurell Barker και Oxa και προσφέρεται για ένα εντυπωσιακό σόου στη σκηνή του Ρότερνταμ, τον ερχόμενο Μάιο.

Φορώντας εντυπωσιακές δημιουργίες της Σίλιας Κριθαριώτη, η Έλενα Τσαγκρινού στο κλιπ της Eurovision
Στο video, η τραγουδίστρια έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο, καθώς αρχικά εμφανίζεται μόνη σε σκοτεινό φόντο, ενώ στη συνέχεια πλαισιώνεται από άνδρες χορευτές.

Θυμίζουμε πως το ελληνικό κομμάτι αναμένεται να παρουσιαστεί στις 10 Μαρτίου από την ΕΡΤ.
Φορώντας εντυπωσιακές δημιουργίες της Σίλιας Κριθαριώτη, που έχει την ενδυματολογική επιμέλεια της κυπριακής αποστολής, η Έλενα Τσαγκρινού, με νέο look, εκτελεί μία δυναμική χορογραφία που επιμελήθηκε η Chali Jennings. Τη σκηνοθεσία του κλιπ αναλαμβάνει ο Γιώργος Μπενιουδάκης.

Πρώτη τηλεοπτική προβολή του κλιπ της Κύπρου
Μετά την πρώτη του τηλεοπτική προβολή από το ΡΙΚ, το «El Diablo» θα κυκλοφορήσει σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα μουσικής την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου, και την ίδια μέρα, στις 7 το απόγευμα, θα κάνει πρεμιέρα στο κανάλι της Panik Records στο YouTube.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ