Τρύφωνας Σαμαράς: Αποκάλυψε το μεγαλύτερο ποσό που έχει πάρει ποτέ για ένα χτένισμα

Τρύφωνας Σαμαράς: Αποκάλυψε το μεγαλύτερο ποσό που έχει πάρει ποτέ για ένα χτένισμα

Ο Τρύφωνας Σαμαράς αποκάλυψε σε συνέντευξή του, το υψηλότερο ποσό που έχει ζητήσει για χτένισμα και εξήγησε τον λόγο.

Όπως είπε στην κάμερα του «Χαμογέλα και Πάλι» σχετικά με αυτό: «Το μεγαλύτερο ποσό που έχω πάρει ήταν 3.000 ευρώ, ήταν για χτένισμα όχι για κούρεμα. Δεν μου άρεσε να κάνω γάμους, οπότε ήμουν πολύ ακριβός για να μη με παίρνουν… αλλά μου τα έδιναν. Έτσι ανέβηκαν οι τιμές μου».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, ο hair stylist αναφέρθηκε στα τηλεοπτικά προγράμματα που έχει λάβει συμμετοχή και είπε: «Στην αρχή δεν μου άρεσε που πήγα στο Celebrity, ήθελα να φύγω. Μετά μου άρεσε, πήρα και κάποια χρήματα από εκεί. Στο J2US πιστεύω ότι το άξιζα, γι’ αυτό ξαναπήγα δεύτερη φορά, μ’ αγαπάει ο κόσμος. Η μεγαλύτερή μου επιτυχία όμως πιστεύω πως ήταν το Dancing» ενώ στην πορεία αποκάλυψε ότι: «Στο My Style Rocks θα πήγαινα στην επιτροπή μαζί με τον Λάκη Γαβαλά, μου αρέσει πολύ».

Στο τέλος της συνέντευξης, ο Τρύφωνας Σαμαράς αναφέρθηκε σε ένα πρόβλημα υγείας που πέρασε το 2019. Ο ίδιος είπε για αυτό: «Το 2019 παρουσίασα ένα πρόβλημα με το έντερό μου. Εκεί κατάλαβα πως δεν αξίζει να δουλεύω σαν σκλάβος αλλά ότι πρέπει να ζήσω τη ζωή μου».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS