Η σκηνή ταινίας που ξεχώρισε τον Τομ Κρουζ -«Ακόμα χορεύω με τα εσώρουχα και τις κάλτσες»

Η σκηνή ταινίας που ξεχώρισε τον Τομ Κρουζ -«Ακόμα χορεύω με τα εσώρουχα και τις κάλτσες»

Για τον ρόλο που τον έκανε να ξεχωρίσει και να γίνει διάσημος μίλησε ο ηθοποιός Τομ Κρουζ.

Ο πασίγνωστος ηθοποιός, ο οποίος αυτή τη στιγμή προωθεί τη νέα του ταινία «Mission Impossible - Dead Reckoning Part One», αποκάλυψε στο Access Hollywood πως η ταινία «Risky Business» ήταν αυτή που τον ώθησε να ασχοληθεί με την υποκριτική.

Μάλιστα, η σκηνή στην οποία ο έφηβος χαρακτήρας του Τομ Κρουζ, Τζόελ Γκούντσεν, καμαρώνει για το νέο του σπίτι, και χορεύει φορώντας μόνο ένα πουκάμισο, το εσώρουχό του και τις κάλτσες του υπό τους ήχους του «Old Time Rock & Roll» του Μπομπ Σέγκερ, έχει γίνει viral όλα αυτά τα χρόνια.

Ο διάσημος ηθοποιός έδειξε σοκαρισμένος για το γεγονός ότι η ταινία κλείνει φέτος τα 40 της χρόνια. «Αυτό είναι καταπληκτικό» δήλωσε το Access Hollywood. «Την έκανα το '82, ήμουν 19 ετών όταν την έκανα. Δεν θα ξεχάσω ποτέ εκείνη τη νύχτα, εκείνη τη μέρα που γύρισα εκείνη τη σκηνή». Ο Τομ στη συνέχεια μοιράστηκε λεπτομέρειες για το πώς έγινε αυτή η σκηνή και πώς η συμμετοχή του στη δημιουργία της σε ηλικία μόλις 19 ετών ήταν κάτι που εδραίωσε το πάθος του για τον κινηματογράφο.

Πώς γύρισε την περιβόητη σκηνή ο Τομ Κρουζ

Όπως είπε ο Τομ Κρουζ, ο σεναριογράφος και σκηνοθέτης της ταινίας, Πολ Μπρίκμαν, του έδωσε το εναρκτήριο πλάνο του, όπου ο ηθοποιός γλιστράει στο κέντρο του κάδρου.

«Έπρεπε να σκεφτώ πώς να γλιστρήσω στο πάτωμα με τις κάλτσες μου» θυμήθηκε ο Τομ Κρουζ. «Είδα λοιπόν το εναρκτήριο καρέ και είπα: "Θέλω να χτυπήσω στο κέντρο του καρέ". Αλλά δεν τα κατάφερα. Και τότε είπα: "Ας βάλουμε ένα γλιστερό υγρό στο πάτωμα". Κι έτσι τα κατάφερα».

Ένα κολλώδες σπρέι που τοποθετήθηκε στο κέντρο του κάδρου τον βοήθησε τελικά να κάνει το κόλπο, πρόσθεσε ο Κρουζ, αποκαλύπτοντας πως «ήταν μια εμπειρία εκμάθησης για μένα. Πήγα στην αίθουσα μοντάζ και είδα τα πλάνα και κοίταξα πώς τα συναρμολογούσαν. Έτσι άρχισα να καταλαβαίνω πραγματικά αυτή την κινηματογραφική διαδικασία από την αρχή».

Κρουζ: «Ακόμα χορεύω με τις κάλτσες και το εσώρουχο»

Για τη θρυλική εκείνη σκηνή, είπε ο Τομ Κρουζ: «Κοιτάξτε, μεγάλωσα χορεύοντας με τα εσώρουχα στο σπίτι μου. Ποιος δεν το έκανε;».

Επίσης, ερωτηθείς εάν συνεχίζει να χορεύει με το εσώρουχό του κατά καιρούς ακόμη και σήμερα, ο ηθοποιός απάντησε αστειευόμενος: «Ναι, ακόμα το κάνω».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ