Στον "αέρα" οι συναυλίες των Coldplay στο ΟΑΚΑ: Τι απαντάει η εταιρεία παραγωγής
Φωτογραφία: Facebook

Στον "αέρα" οι συναυλίες των Coldplay στο ΟΑΚΑ: Τι απαντάει η εταιρεία παραγωγής

Η επ’ αόριστον αναστολή λειτουργίας του ΟΑΚΑ, λόγω στατικής ανεπάρκειας στα στέγαστρα Καλατράβα, καθιστούν αβέβαιο αν τελικά θα διεξαχθούν οι δύο sold out προγραμματισμένες συναυλίες των Coldplay.

Η εταιρεία παραγωγής Hight Priority Promotions ξέδωσε το βράδυ της Δευτέρας 2/10/2023 ανακοίνωση για τις συναυλίες του δημοφιλούς βρετανικού συγκροτήματος Coldplay που έχουν προγραμματιστεί να διεξαχθούν στις 8 και 9 Ιουνίου 2023 στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας και μεταξύ άλλων αναφέρει πως «η σύμβαση αυτή ούτε έχει καταγγελθεί, ούτε έχει υπαναχωρήσει κάποιος εκ των συμβαλλομένων».

Αναλυτικά η ανακοίνωση

“Αγαπητοί Coldplay fans,
Καθώς αντιλαμβανόμαστε την ανησυχία σας, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η εταιρεία μας έχει ενεργή σύμβαση μίσθωσης με την διαχειριστική εταιρεία του ΟΑΚΑ. Η σύμβαση αυτή ούτε έχει καταγγελθεί, ούτε έχει υπαναχωρήσει κάποιος εκ των συμβαλλομένων.

Και εμείς ενημερωθήκαμε από τα ΜΜΕ για τις εξελίξεις σχετικά με τη στατική επάρκεια του ΟΑΚΑ.

Αναμένουμε από την εκμισθώτρια εταιρεία επίσημη ενημέρωση εάν θα εκτελεστεί κανονικά η μεταξύ μας σύμβαση, κάτι το οποίο εξαρτάται από τη διάρκεια των εργασιών που θα πρέπει να υλοποιηθούν για να καταστεί ασφαλής ο χώρος.

Μόλις λάβουμε σχετική ενημέρωση θα προχωρήσουμε με τη σειρά μας σε ανακοινώσεις.

Μέχρι τότε, ζητάμε την υπομονή και την κατανόηση σας, καθώς όλοι επιθυμούμε το ίδιο…να δούμε το κορυφαίο συγκρότημα της εποχής του στην πιο φαντασμαγορική συναυλία που έχει γίνει ποτέ στην Ελλάδα!

Σας ευχαριστούμε”.

 

 

1 Coldplay in athens Greece 2024

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ