Στέφανος Τσιτσιπάς: Κερδίζει στον έρωτα, αλλά χάνει στο τένις - Ασχολείται όλη την ημέρα με την αγαπημένη του, την Ισπανίδα τενίστρια Πάουλα Μπαντόσα

Στέφανος Τσιτσιπάς: Κερδίζει στον έρωτα, αλλά χάνει στο τένις - Ασχολείται όλη την ημέρα με την αγαπημένη του, την Ισπανίδα τενίστρια Πάουλα Μπαντόσα

Λίγο μετά τον αποκλεισμό του από το Roland Garros άρχισαν να γράφονται στα ΜΜΕ σενάρια για σχέση του Στέφανου Τσιτσιπά με την Πάουλα Μπαντόσα. Η Ισπανίδα τενίστρια είχε εμφανιστεί στο box του Έλληνα για να δει παιχνίδι του στο Παρίσι και οι δυο τους είχαν κοινή φωτογραφία στο λογαριασμό τους στο Spotify.

Δεν χρειάστηκε να περιμένουμε και πολύ για να μάθουμε ότι όντως ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας είναι ζευγάρι με τη σπουδαιότερη Ισπανίδα τενίστρια της εποχής. Το video όπου η Μπαντόσα έφτιαχνε τα μαλλιά του Τσιτσιπά και στη συνέχεια οι κοινές διακοπές τους στο Ντουμπάι πιστοποίησαν την ύπαρξη σχέσης.
Οι επιπτώσεις
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ερωτεύτηκε παράφορα την Πάουλα Μπαντόσα και ασχολείται όλη την ημέρα με την αγαπημένη του. Έπαιζε στο Χάλε και στη Στουτγάρδη και το μυαλό του ήταν σε εκείνη. Έδινε συνεντεύξεις στην «Bild» και μιλούσε για την «αδελφή ψυχή» και τον έρωτα της ζωής του, ενώ κατά τη διάρκεια αγώνα ανέβασε tweet για τον έρωτα!

Όλα αυτά έχουν επιπτώσεις στην πορεία του. Η σεζόν στο γρασίδι, που θα ολοκληρωθεί με το Wimbledon, ήταν από τις πλέον τραγικές στην καριέρα του Έλληνα τενίστα. Στη Στουτγάρδη αποκλείστηκε από το Νο55 στον κόσμο, τον Ρισάρντ Γκασκέ. Ταξίδεψε στο Χάλε της Γερμανίας κι έχασε πάλι στους «16» από τον Νίκολας Τζάρι (Νο28).

Οι «Τσιτσιντόσα»

Δεν είναι τυχαίο ότι στο νέο ζευγάρι έχουν «κολλήσει» ήδη παρατσούκλι και τους αναφέρουν ως «Τσιτσιντόσα», κατά το «Μπένιφερ», του Μπεν Άφλεκ και της Τζένιφερ Λόπεζ.

Στο μεταξύ, ο ίδιος ο Στέφανος Τσιτσιπάς σε συνέντευξή του στην ισπανική «AS» θέλησε να απαντήσει σε όλα αυτά λέγοντας: «Δεν φταίει αυτή που χάνω. Είναι ό,τι καλύτερο θα μπορούσε να μου συμβεί. Μπορεί να μην ήταν εύκολο στην αρχή λόγω του ενδιαφέροντος των ΜΜΕ, αλλά προσπαθώ να μη δίνω σημασία. Είναι το σωστό άτομο. Είμαστε κατάλληλοι ο ένας για τον άλλον. Είναι ο άνθρωπος που με κατανοεί περισσότερο από τους άλλους. Είμαι τόσο τυχερός που είναι στη ζωή μου. Γελάμε, κλαίμε, γιορτάζουμε, είμαστε περισσότερο μαζί. Ελπίζω να μπορούμε να δημιουργήσουμε όνειρα και να κατακτήσουμε μαζί τους στόχους μας. Θέλω να είναι μια όμορφη ζωή με όμορφες αναμνήσεις».

Όσο για την Μπαντόσα ως τενίστρια, είπε: «Τη θαυμάζω πολύ. Είναι η αγαπημένη μου παίκτρια. Τη βρίσκω πολύ ενδιαφέρουσα προσωπικότητα. Όταν παίζει, βλέπω τον εαυτό μου. Υπάρχουν πολλά πράγματα που τη βλέπω να κάνει στο γήπεδο και θα έκανα κι εγώ. Είναι πολύ σπάνιο να υπάρχει παίκτης στην άλλη πλευρά της πίστας για τον οποίο μπορώ να μιλήσω έτσι. Με εμπνέει. Ελπίζω να εμπνεύσει και εσάς. Με κάνει να αγαπώ περισσότερο το τένις. Με παρακινεί να γίνω καλύτερος. Μπορεί τις τελευταίες εβδομάδες να μην κέρδισα πολλά παιχνίδια, αλλά δεν φταίει αυτή. Το συζητάμε. Όταν είμαι στο κορτ, είναι δική μου ευθύνη».

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μίλησε και για το αν έχει ψυχολόγο: «Ναι, δουλεύω με ψυχολόγο πολλά χρόνια, με τον ίδιο από τα δεκατέσσερά μου. Μερικές φορές μπορεί να είναι υπερβολικό να το κάνω σε πολύ τακτική και σταθερή βάση. Γίνεται ψυχικά κουραστικό να μιλάς για τα ίδια πράγματα και να κάνεις τις ίδιες ρουτίνες. Σίγουρα οι ψυχολόγοι βοηθούν σε όλα τα αθλήματα. Αλλά η ομάδα που έχεις γύρω σου βοηθάει ακόμη περισσότερο, κατά τη γνώμη μου. Οι άνθρωποι που είναι μαζί σου κάθε εβδομάδα».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ