Ραλφ Σουμάχερ: Ποζάρει αγκαλιά με τον σύντροφό του λίγες μέρες μετά το coming out - Το δημόσιο μήνυμά του

Ραλφ Σουμάχερ: Ποζάρει αγκαλιά με τον σύντροφό του λίγες μέρες μετά το coming out - Το δημόσιο μήνυμά του

Σε μια νέα ευχαριστήρια ανάρτηση προχώρησε ο Ραλφ Σουμάχερ, το πάλαι ποτέ αστέρι της Formula 1, αδερφός του Μίκαελ Σουμάχερ, μετά το coming out που έκανε και το οποίο αγκαλιάστηκς από πλήθος κόσμου.

Ο Ραλφ Σουμάχερ τώρα με την ανάρτησή του στο Ιnstagram ευχαρίστησε τους φαν του για τα θετικά σχόλια που έλαβε μετά την αποκάλυψη ότι είναι γκέι.

Ο 49χρονος Ραλφ Σουμάχερ το βράδυ της Κυριακής (14.7.2024) είχε αποκαλύψει με μια ανάρτηση, όπου μαζί με τον σύντροφό του ατενίζουν τη θάλασσα, πως έχει βρει τον έρωτα στα μάτια ενός άντρα μετά τον γάμο του με την Κόρα Σουμάχερ και την απόκτηση ενός γιου.

«Το πιο όμορφο πράγμα στη ζωή είναι όταν έχεις τον κατάλληλο σύντροφο δίπλα σου, με τον οποίο μπορείς να μοιραστείς τα πάντα», έγραψε στη λεζάντα. Έκτοτε έλαβε δεκάδες μηνύματα συμπαράστασης και συγχαρητήρια που κατάφερε να βρει το θάρρος και να αποκαλύψει λεπτομέρειες για την προσωπική ζωή του.

Αυτήν τη φορά ποζάρει μαζί με τον σύντροφό του – δείχνοντας το πρόσωπό του. Οι δύο άντρες αισθάνονται ευγνώμονες για την τεράστια αποδοχή και την αμέριστη αγάπη του κόσμου ύστερα από το coming out.

Η νέα ανάρτηση του Ραλφ Σουμάχερ με τον σύντροφό του

«Σας ευχαριστώ πολύ για τα πολλά συγχαρητήρια και σχόλια. Είμαστε πολύ χαρούμενοι και σας ευχαριστούμε όλους», έγραψε ο Ραλφ Σουμάχερ.

Η σχέση τους μετρά ήδη δύο χρόνια

Η Γερμανίδα ηθοποιός και κολλητή φίλη του Ράλφ Σουμάχερ, Κάρμεν Γκέις, αποκάλυψε ότι ο οδηγός της F1 είναι σε σχέση με τον Ετιέν, έναν Γάλλο που εργαζόταν ως business manager για αυτόν όταν ερωτεύτηκαν.

«Συναντήθηκαν στο Μονακό. Ο Ραλφ ζει στο Σάλτσμπουργκ με τον γιο του, ο Ετιέν ζει στη Νίκαια. Αλλά οι δυο τους είναι μαζί αρκετά συχνά» είπε η Γκέις, προσθέτοντας ότι το ζευγάρι είναι «συνταρακτικά ευτυχισμένο» και «δεν είχαν ποτέ διαφωνίες ή διαμάχες».

Ο Ετιέν μοιράζει τον χρόνο του μεταξύ του Κέιπ Τάουν στη Νότια Αφρική και της Νίκαιας στη Γαλλική Ριβιέρα.

Η Γερμανίδα ηθοποιός δήλωσε, επίσης, στην Bild ότι αυτή και ο σύζυγός της, Ρόμπερτ, τους επισκέπτονται συχνά από τότε που ξεκίνησε η ερωτική τους σχέση πριν από περίπου δύο χρόνια. «Ο Ρόμπερτ κι εγώ είμαστε πολύ χαρούμενοι για τον Ραλφ και τον Ετιέν. Επιτέλους, έκανε coming out, είναι απλά υπέροχο που οι δυο τους ζουν τώρα τον έρωτά τους», είπε.

Η απόφαση του Ραλφ Σουμάχερ να αποκαλύψει ότι είναι ομοφυλόφιλος «δεν είναι μόνο ένας προσωπικός θρίαμβος, αλλά ένα σημάδι ότι, επιτέλους, είναι σε θέση να ζήσει και να αγαπήσει την πραγματική του ταυτότητα χωρίς φόβο ή ντροπή».

Ποιος είναι ο αδελφός του Μίκαελ Σουμάχερ, Ραλφ

Ο Ραλφ Σουμάχερ γεννήθηκε στις 30 Ιουνίου 1975 στη Γερμανία και συγκεκριμένα στο Χιρτ Χερμιλχάιμ της Βόρειας Ρηνανίας-Βεστφαλίας. Η σχέση του με τα γρήγορα αυτοκίνητα ξεκινάει από πολύ μικρή ηλικία, όταν ακόμα ήταν τριών ετών. Ο πρώην οδηγός αγώνων αποσύρθηκε από τη Formula 1 στο τέλος του 2007. Από το 2008 μέχρι το 2012 έλαβε μέρος στο Γερμανικό Πρωτάθλημα Τουρισμού (DTM).

Ο Ραλφ Σουμάχερ είχε παντρευτεί στο παρελθόν με την Κόρα Σουμάχερ και μάλιστα από την κοινή πορεία τους απέκτησαν και έναν γιο, τον 22χρονο οδηγό, Ντέιβιντ Σουμάχερ. Το πρώην ζευγάρι παντρεύτηκε το 2001 και έμεινε μαζί για 14 χρόνια.

Τώρα, η 47χρονη Κόρα είχε ξεκινήσει τη δική της αγωνιστική καριέρα στον μηχανοκίνητο αθλητισμό, οδηγώντας σε διάφορες κατηγορίες και πρωταθλήματα.

Έχτισε μια ξεχωριστή καριέρα στη showbusiness ως μοντέλο, τηλεοπτική παρουσιάστρια και ηθοποιός.

Έκτοτε, ο Ραλφ ξεκίνησε να μεταφέρει στο περιβάλλον του πληροφορίες για τις σεξουαλικές του προτιμήσεις και πως παρά τον ετεροφυλόφιλο γάμο του, έχει ομοφυλοφιλικές τάσεις.

Οι πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν, πως ο Ραλφ έκανε το coming out στα κοντινά του πρόσωπα πολλά χρόνια πριν το κάνει στα social media. Μάλιστα, ο πρώην οδηγός της Formula 1 μόλις χώρισε με την Κόρα «έσπασε» τη σιωπή του για όσα αισθανόταν αναφορικά με τις προτιμήσεις του.

Όσο για τον γιο που απέκτησαν ο Ραλφ και η Κόρα αποτελεί ίσως και το πιο σημαντικό κομμάτι της κοινής τους διαδρομής. Σήμερα, ο 22χρονος Ντέιβιντ Σουμάχερ γνωρίζει για τις ερωτικές επιλογές του πατέρα του – ύστερα από το διαζύγιο με τη μητέρα του.

Ο ίδιος σε ανάρτηση του πατέρα του, με τον σύντροφό του στο Instagram έγραψε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρήκες επιτέλους κάποιον με τον οποίο νιώθεις πραγματικά πολύ άνετα και ασφαλής. Σε στηρίζω 100%, μπαμπά, και σου εύχομαι τα καλύτερα και συγχαρητήρια».

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ