Πιλότος σχημάτισε στον αέρα το πορτρέτο της βασίλισσας Ελισάβετ

Πιλότος σχημάτισε στον αέρα το πορτρέτο της βασίλισσας Ελισάβετ

To μεγαλύτερο ουράνιο πορτρέτο της βασίλισσας Ελισάβετ δημιούργησε μια πιλότος πετώντας πάνω από συγκεκριμένα σημεία και «σχεδιάζοντας» το περίγραμμά της σε ραντάρ καταγραφής, ώστε να συγκεντρώσει χρήματα για μια φιλανθρωπικό σκοπό.

Στη δίωρη πτήση με ένα Piper PA-28 την Πέμπτη, η Amal Larhlid δημιούργησε το χαρακτηριστικό προφίλ της εκλιπούσης βασίλισσας και αυτό που την δυσκόλεψε ήταν να σχηματίσει με λεπτομέρεια το περίτεχνο στέμμα.

Το... ουράνιο πορτρέτο της Ελισάβετ πάνω από το Ηνωμένο Βασίλειο είχε ύψος 65 μίλια (σχεδόν 105χλμ) και πλάτος 39 μίλια (σχεδόν 63χλμ).

 

«Η βασίλισσα Ελισάβετ αποτέλεσε έμπνευση για πολλές γενιές, αφιερώνοντας τον εαυτό της στην υπηρεσία του λαού για 70 χρόνια. Θα πετάξω για να φτιάξω το πορτρέτο της σε ένδειξη σεβασμού. Θα είναι πάντα στις καρδιές μας, όπως και οι αγαπημένοι μας που μας άφησαν επίσης» δήλωσε η Αμάλ λίγο πριν το εγχείρημά της.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ