Πάνος Μουζουράκης στους ρεπόρτερ: «Η γυναίκα μου είναι ένας άγγελος και μου είπε να έρθω να σας πω... »

Πάνος Μουζουράκης στους ρεπόρτερ: «Η γυναίκα μου είναι ένας άγγελος και μου είπε να έρθω να σας πω... »

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν Πάνος Μουζουράκης και Μαριλού Κοζάρη, οι οποίοι ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου το Σάββατο 27/5 στην Αίγινα, παρουσία αγαπημένων φίλων και συγγενών τους.

Τον γάμο του δημοφιλούς καλλιτέχνη με την αγαπημένη του, η οποία θα φέρει στον κόσμο σε λίγο καιρό το πρώτο τους παιδί, ακολούθησε ξέφρενο πάρτι που κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, ενώ για το μεσημέρι της Κυριακής το ζευγάρι είχε διοργανώσει και ένα after wedding party σε παραλία του νησιού.

Όπως ήταν αναμενόμενο, και παρά το… ποίημα του Πάνου Μουζουράκη που επιχειρούσε να τους πείσει για το αντίθετο, οι ρεπόρτερ των ψυχαγωγικών εκπομπών έδωσαν το «παρών» στην ξεχωριστή αυτή στιγμή για το ζευγάρι, καταγράφοντας εικόνες από το event.

Το κάλεσμα του Πάνου Μουζουράκη στους ρεπόρτερ


Την Κυριακή το ζευγάρι διασκέδασε παρέα με φίλους και λοιπούς καλεσμένους σε beach bar του νησιού, με τον Πάνο Μουζουράκη να δηλώνει στους ρεπόρτερ κατά την άφιξή του στην παραλία ότι «Δεν έχω προλάβει να ζήσω και να απολαύσω την πρώτη μέρα μετά τον γάμο μας, αλλά είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι κι ευτυχισμένοι».

Λίγο αργότερα, ο ίδιος πλησίασε τους δημοσιογράφους και είπε: «Επειδή η γυναίκα μου είναι ένας άγγελος, κι επειδή μου λέει “εσύ το ποιήμα τους το είπες, αλλά εσύ που το έγραψες, το διάβασες; Γιατί λέει ότι θα τους κεράσεις”. Ελάτε, μόλις τελειώσετε, ελάτε να σας κεράσουμε. Χωρίς κέρασμα, είναι απλά δουλειά».

«Ελάτε, έχει πάρα πολλή ζέστη», είπε από την πλευρά της η Μαριλού Κοζάρη.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ