Νίκος Σεργιανόπουλος: 14 χρόνια χωρίς τον ηθοποιό - «Ήταν σοκαριστικό το φευγιό του»

Νίκος Σεργιανόπουλος: 14 χρόνια χωρίς τον ηθοποιό - «Ήταν σοκαριστικό το φευγιό του»

Πέρασαν 14 χρόνια από τότε που έφυγε από τη ζωή ο δημοφιλής ηθοποιός Νίκος Σεργιανόπουλος, δολοφονημένος με 21 μαχαιριές.


Βρέθηκε νεκρός την Πέμπτη 4 Ιουνίου του 2008, μέσα στο σπίτι του στο Παγκράτι. Δύο μήνες μετά, συνελήφθη ένας 30χρονος ο οποίος ομολόγησε το έγκλημα, υποστηρίζοντας πως ο ηθοποιός του επιτέθηκε σεξουαλικά.

Η δολοφονία συγκλόνισε τη χώρα και ο καθ' ομολογία δράστης καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη.

Σχεδόν 1.5 χρόνο μετά, έφυγε από τη ζωή και η μητέρα του ηθοποιού και ακολούθησε ο σύζυγος της αδερφής του Νίκου Σεργιανόπουλου.

Ο Νίκος Σεργιανόπουλος «μπήκε» σε όλα τα ελληνικά σπίτια μέσω της σειράς «Δύο Ξένοι». Η συμπρωταγωνίστριά του, Εβελίνα Παπούλια είχε δηλώσει χαρακτηριστικά πως αντιμετώπισε τον χαμό του με «σιωπή, γιατί δεν της άρεσε να ακούει να μιλάνε όλοι για τον Νίκο».

Τιτίκα Στασινοπούλου: Σοκαριστικό το φευγιό του για όλους

Όπως είπε στο περιοδικό «Λοιπόν» η ηθοποιός Τιτίκα Στασινοπούλου, που επίσης έπαιζε στους «Δύο Ξένους»: «Ήταν ένα πολύ καλό παιδί και εξαιρετικός συνεργάτης. Συνεπέστατος, κεφάτος, μια χαρά παιδί. Σοκαριστικό το φευγιό του για όλους μας. Μια απώλεια ενός ικανού ανθρώπου και καλού παιδιού. Έχω τις καλύτερες εντυπώσεις από εκείνον. Ήταν μια ψυχούλα και έτσι θα μείνει για πάντα μέσα μου. Αν είχε ιδιομορφίες και ποιες ήταν αυτές, εμένα δεν με αφορά καθόλου. Όταν φεύγουν από την ζωή καλόψυχοι άνθρωποι, τότε πρέπει να φοράει πένθος η κοινωνία».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS