Νανά Παλαιτσάκη: Στα 4 μου χρόνια μάζεψα τους δικούς μου στο σπίτι και τους ζήτησα να με φωνάζουν «Κώστα»

Νανά Παλαιτσάκη: Στα 4 μου χρόνια μάζεψα τους δικούς μου στο σπίτι και τους ζήτησα να με φωνάζουν «Κώστα»

Στη σχέση της με τη μητέρα της αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, η Νανά Παλαιτσάκη, σε συνέντευξη που παραχώρησε, αποκαλύπτοντας τον απίστευτο τρόπο που βρήκε η ίδια ως παιδί, προκειμένου να κερδίσει την προσοχή της.

Συγκεκριμένα, η δημοσιογράφος βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Στούντιο 4», και εξήγησε ότι ήταν η ίδια ήταν μόλις 3,5-4 ετών, ζήτησε από την οικογένειά της να τη φωνάζουν «Κώστα», και όχι «Νανά», σε μια απόπειρά της να τραβήξει το ενδιαφέρον της μητέρας της.

Νανά Παλαιτσάκη: «Είπα ότι δεν ξαναφορέσω φούστα, γέμιζα τα πόδια μου με λάσπες και έλεγα "με λένε Κώστα Παλαιτσάκη »

«Μικρή ήμουν ένα αλητάκι, το οποίο δεν ήταν προσαρμοσμένο στην αισθητική της μητέρας μου. Η μητέρα μου δεν είχε βγει ποτέ με άβαφτο νύχι. Δεν είχε κυκλοφορήσει με τα μαλλιά ανακατωμένα. Ήταν πάντα μία κοκέτα, καμία σχέση με εμένα», ανέφερε αρχικά η Νανά Παλαιτσάκη.

«Μία εποχή είχα κάνει μια τεράστια ιστορία για να μου δείξει ενδιαφέρον. Είχα δει σε ένα περιοδικό μια διαφήμιση, ένα αγοράκι που ήταν βρόμικο και έπλεναν το μπλουζάκι του με ένα απορρυπαντικό και γινόταν καθαρό και χαμογελαστό. Και λέω "τι ωραίο αγοράκι, εγώ γιατί να μην είμαι έτσι;". Και το έλεγαν αυτό το παιδάκι Κωστάκη, και λέω εγώ "ωραία, γιατί να μην με λένε Κώστα;". Και τους μαζεύω στο σπίτι και τους λέω "από σήμερα θα με φωνάζετε Κώστα Παλαιτσάκη". Ήμουν 3μιση - 4 χρονών. Έβγαλα όλες τις χάντρες από τα παπούτσια μου, είπα ότι δεν ξαναφορέσω φούστα, γέμιζα τα πόδια μου με λάσπες και έλεγα "εμένα με λένε Κώστα Παλαιτσάκη"», αφηγήθηκε η ίδια.

«Ο παππούς μου και οι δικοί μου το πήραν στα αστεία, μια χαρά οι άνθρωποι αντέδρασαν. Η μαμά μου ανησύχησε και με πήγε πρώτα στον παιδίατρο, και μετά σε έναν άλλο που, προφανώς, ήταν ψυχίατρος, στο Κολωνάκι. Αυτό κράτησε μέχρι που πήγα στην Α΄ δημοτικού. Ερωτεύτηκα τότε ένα αγοράκι στο σχολείο, και μου είπε στο διάλειμμα ότι θέλει να με παντρευτεί. Και έτσι άλλαξα, γιατί υπήρχε πρόταση γάμου! Όλο αυτό ήταν για να μου δώσει η μαμά μου σημασία», εξήγησε στη συνέχεια η δημοσιογράφος.   

 

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ